Dwayne Johnson koronavírus-fertőzött volt a teljes családjával együtt! [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Életem legnehezebb időszakán vagyok túl” – így kommentálta a világ legjobban fizetett akciófilmsztárja és volt pankrátora, Dwayne Johnson koronavírus fertőzésének súlyosabb időszakát.

A COVID-19 vírus nem válogat, különösen nem a mostani világszintű pandémia idején. Az idén, év elején kiütött koronavírus-járvány mind a mai napig több mint 26 millió embert fertőzött meg – köztük tömérdek politikust és hírességet is – és nagyon úgy tűnik, hogy a 48 éves korára is fantasztikus kondícióval büszkélkedhető, dúsgazdag világsztár: Dwayne Johnson sem úszta meg és egész családjával együtt elkapta a COVID-19-et. A színész rendkívül súlyos élményeiről egy szokatlanul hosszú Instagram-videóban beszélt, remélve, hogy tanulunk belőle.

Dwayne Johnson még a videó elején megosztotta, hogy nemcsak ő, hanem a felesége, Lauren Hashian, továbbá két lányuk (2 és 4 évesek) egyaránt elkapták a vírust, a színész pedig hozzátette, hogy…

„Ez volt az egyik legmegterhelőbb dolog, amit valaha családapaként és emberként is át kellett élnem, pedig volt már részem néhány rázós ügyben. Azonban egy pozitív eredménnyel járó koronavírusteszt egészen más téma, mint bekapni néhány durva sebet, azt átélni, hogy kilakoltatnak vagy teljesen leégsz, és ezekkel már találkoztam néhányszor.”

A családból szerencsére már senki sem fertőző, és most már kezdik jobban érezni magukat, de a színész mégis azt kívánta:

„Bárcsak én kaptam volna el egyedül a vírust, de az egész családom beteg lett, és ez nagyon szar érzés volt […] Szerencsére már nem fertőzünk, és – hála az égnek – egészségesek vagyunk.”

Dwayne Johnson koronavírus-fertőzöttsége kapcsán azt is elárulta, „nagyon közeli barátoktól” kapták el a betegséget pedig ismeretségi körükben mindenki igyekezett felelősségteljesen viselkedik. A színész azt javasolta mindenkinek, hogy teszteljék magukat, mielőtt meglátogatná a barátaikat, továbbá külön, hosszan, több mondatban kihangsúlyzota, hogy nagyon vigyázzanak az immunrendszerük egészségére.

„Továbbá mind viseljetek maszkot. […] Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy vannak olyanok, köztük néhány politikus, akik ebből a maszkviselésből politikai történetet csinálnak. Pedig ennek semmi köze nincs a politikához. Viseljetek mind maszkot. Ez egy tény, ez a helyes és felelősségteljes dolog, amit tehetsz. Magad a családod és embertársaiddal szemben egyaránt.”

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu