A The Witcher 3 PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik és még vannak más jó híreink is!

A CD Projekt nemcsak a már nagyon várt Cyberpunk 2077-et, hanem az előző hatalmas klasszikusát, a The Witcher 3-at is támogatja majd az új generációs konzolokon és videokártyákon egyaránt!

Minden idők egyik legjobb számítógépes szerepjátéka (szerintünk A legjobb!): a The Witcher 3 már számtalan patch-en, javításon ment keresztül, amelyek még szebbé, még realisztikusabbá varázsolták. PC-n már tömérdek realizmus és grafikai moddal bolondították meg az alapból is gyönyörű játékot, az újabb generációs, PS4 Pro és Xbox One X konzolokon pedig 4K felbontás és HDR képességekkel. Az Andrzej Sapkowski, lengyel író művei alapján készült, még mindig rendkívül népszerű (és hosszú) fantasy szerepjáték: a The Witcher 3 sikertörténete a következő generációban sem szakad meg, hiszen jön majd a Netflix sorozat második évadja, és várhatóan ismét annyira népszerű lesz majd Geralt számítógépes kalandja, mint ahogy az az első évad alatt is megtörtént.

Éppen azért a CD Projekt RED felkészült az új generációra is és a The Witcher 3 (amely egyébként is, mai szemmel nézve is rendkívül szép) tömérdek vizuális extrát kap majd, amelyek csak az új generációs konzolokon és videokártyákon lehetségesek.

És hogy mi a jó hírünk? Ha már megvan a The Witcher 3, nem kell újra megvenned, mert az összes grafikai frissítés felkerül majd a régi verziókra is, továbbá nemcsak PS5-re és Xbox Series X-re, hanem a nemrég bejelentett új 30-as Nvidia kártyákra is megkapja a játék a támogatást. A játékot emellett természetesen külön, az új generációs konzolokra is meg lehet majd vásárolni – várhatóan novemberben.

Hogy miért gondoljuk azt, hogy a The Witcher 3 még mindig minden idők legjobb szerepjátékának tekinthető? Kritikánkat itt olvashatod el.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu