Call of Duty: Black Ops Cold War: kiszivárgott a multiplayer [VIDEO]

Nos, ezért az Activision Blizzard néhány kéretlen szóval illetni fogja a szivárogtatót, és itt teljesen mindegy, hogy direkt tette-e, avagy sem.

Szóval a Twitch-en DougIsRaw több percen keresztül közvetítette az idei Call of Duty multiplayerét. A videót közvetlenül nem tudjuk linkelni (a kiadó törölgeti mindenhonnan – lehet, hogy a YouTube-os embedet is törlik órákon belül…, a Streamable-re felrakni pedig nem lehet vágatlanul), úgyhogy itt lehet letölteni a kicsivel több mint 40 megabyte-os videót, amiben az 1980-as évek Miamiját láthatjuk. (A történet azért a hidegháborús korszak mellett a jövőbe, illetve a második világháborúba is átugrik.)

A kezelőfelület megváltozott, és a videóban látható játékmód is újnak tűnik. Ezúttal egy VIP személyt kell kimenekíteni épségben. A helyszín pedig a csendes tengerpart mellett az Art Deco művészeti stílust képviselő neonfényes beltereket is magával hozza, nem beszélve a bárokról. Tényleg hozza azt a Miami-stílust, amit mondjuk épp a Hotline Miami két részében is láthattuk már. A multiplayer amúgy cross-play lesz, így konzoltól és konzolgenerációtól függően egymásnak eshetünk majd az idei Activision Blizzard játékában. Scorestreak, Wildcard, Field Upgrade – ez mind lesz. Perkek: Tac Mask, Ninja, Tracker, Flak Jacket, Quartermaster. Fegyverek: M16, MP5, Stoner 63, lAK-74U, SPAS-12.

A játék hivatalos bejelentésekor ezt írtuk a multiplayerről: „a multiplayerben cross-gen és cross-play támogatás is lesz, és a fejlődésünket a platformok között is mozgathatjuk a karaktereinket. Egy Battle Pass rendszer is lesz (ez manapság divat, még az F1 2020 is kapott egy ilyet), és gyakran bővítik majd a megjelenés után is új pályákkal, módokkal, zombis élményekkel (igen, ezt a szót használták), és a játékon belül több közösségi esemény (event) is lesz. A Call of Duty: Black Ops Cold War-ban a Warzone-nal közös fejlődés is lesz részben. Lesznek olyan inventory tárgyak, amik mind a két játékban felhasználhatóak lesznek. A Warzone-t nyúzók a Modern Warfare-es tartalmakhoz (pl. fegyver tervrajzokhoz és karakterekhez) továbbra is hozzáférhetnek.”

A Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayerét szeptember 9-én mutatják be részletesen. A játék pedig november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Battle.net), de addigra lehet, hogy a boltokban lesz az Xbox Series X (Xbox Series S?) is (november 6.?), és a PlayStation 5 is vagy ekkor jön ki, vagy egy héttel később (november 20.).

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu