Cloudpunk: új előzetes a konzolos megjelenés alkalmából [VIDEO]

A cyberpunk műfaját gazdagító Cloudpunk PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re jön PC-s sikerei után.

 

Úgy tűnik az idei év a cyberpunk műfajáé lesz. Nem csak amiatt, mert az idei év leginkább várt játékai között kiemelt helyen szerepel a Cyberpunk 2077, de azért is, mert egyre több az ezen a műfajon belül születő alkotás, s belőlük jut jócskán az év utolsó időszakára is.

A Merge Games megerősítette a Cloudpunk megjelenését, ami október 15.-én érkezik PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Jó kis hangulatfokozó lehet majd a neon világította utcákat járni a CD Projekt nagy dobása előtt. A játék konzolokra érkezik azután, hogy idén áprilisban Steam-en már sikert aratott. Hogy konzolra érkezését megünnepelje, most egy előzetes is megjelent a játékból.

 

 

Egy csomagfutárt alakítunk majd a gameben, akinek be kell járnia egy színes város összes zugát.

A Cloudpunk elvisz minket egy cyberpunk-stílusú metropoliszba, ahol is Rania-val leszünk, aki „fél-legális” üzletekben játszik közre Nivalis városában. A feladat látszólag egyszerű, eljutni a kijelölt helyekre olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudunk: „Mindent be fogsz járni, a Medullától a fellegek szürke felhőiig, súrolva a troposzféra határait.” -írja a játék hivatalos leírása.

A játék története körbevisz majd bennünket egy futurisztikus városon, ahol mindenféle szerzettel találkozunk majd, köztük különleges androidokkal és más AI-kkal. A PC-s jó fogadtatás után a játék tiszteletét teszi konzolon is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu