Keanu Reeves elárulta, hogy meddig hajlandó folytatni a John Wick filmeket

MOZI HÍREK – Keanu Reeves az OK Magazine-nak nyílt meg arról, hogy meddig akarja még az ikonikus bérgyilkos karaktert megszemélyesíteni a filmvásznon.

2014-ben Keanu Reeves akciófilmes karrierje ismét feléledt az ikonikus mestergyilkos, John Wick alakításának hála. A nem várt, kirobbanó sikert után immár három rész is elkészült és tovább nő és nő a franchise, de vajon meddig akar Reeves még ezzel foglalkozni. Nos, a színész saját bevallása szerint addig fog lőni, kést dobálni, ütni és rúgni, amíg talpon bír maradni. Így válaszolt arról, hogy meddig akar még John Wick lenni, amikor erről kérdezték:

„Addig megyek én, ameddig a lában visz. Ameddig a közönségem akarja.”

Rövid, rendkívül elszánt, elhivatott, és kedves válasz, amilyenkre csak Keanu Reeves képes.

Reeves egyébként már veterán akciófilmhős volt akkor is, amikor John Wick szerepét elvállalta, hiszen ott volt a Mátrix, a Féktelenül, a Holtpont és más bűnügyi és akciófilmek is. Mivel a John Wick filmek eddig hatalmas sikert arattak és készül már a negyedik rész, sőt, a Lionsgate már az ötödiknek is zöld utat adott, Keanu Reeves-nek csak attól kell tartania, hogy szaván fogják és tényleg élete végéig kell a fizikailag azért rendkívül megterhelő szerepet a jelenleg 56 éves sztárnak eljátszania.

A John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski egyébként gyorsan elhessegette azokat a félelmeket, hogy kreatív ötleteket tartogatnának az ötödik részre a negyedik előtt. Saját hitvallása szerint a negyedikbe apait-anyait beleadnak és amikor eljön az ötödik rész ideje, akkor majd a nulláról, új dolgokat találni ki hozzá.

A John Wick: 4. felvonás 2020 május 27-én várható, reméljük, hogy a koronavírus járvány sem szól majd közbe ennek az előre kitervelt dátumnak.

Forrás: OK Magazine

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu