The Medium: Troy Baker hangján szólal meg ismét a Gonosz

A The Medium új videóval riogat, amelyben Troy Baker a játékot eluraló sötétségnek adja a hangját.

 

A túlélő-horror rajongói már egy ideje a célkeresztjükben tarthatják a The Mediumot, a Bloober Team (Blair Witch, Observer, Layers of Fear) játékát, amely 2020. év végén érkezik Xbox Series X-re és PC-re. A stúdió most új videót dobott ki, ami most még többet árul el a kaland legfélelmetesebb aspektusáról s annak hangjáról.

Mint azt pár napja megerősítették, nem kisebb alak, mint Troy Baker veterán gaming szinkronszínész (Joel a The Last of Us-ban, Ocelot a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-ben, Samuel Drake az Uncharted 4-ben, Rhys a Tales from the Borderlands-ben, de hogy abszolút gonosz szerepet is említsünk, Joker a Batman: Arkham Origins-ben, sok más AAA-szerep mellett) lesz a The Maw hangja, a két világ között zajló kaland során folyamatosan jelenlévő entitásé. A történet a valóság és a lelkek világa közötti utazásról szól. A Bloober Team megosztotta Twitter accountján, ahogyan Baker éppen egy jelenet hangját rögzíti karakteréhez, teljesen átszellemülve, hogy az biztosan elültesse a félelmet az emberben. A hatás lélegzetelállító.

 

 

Troy Baker az egyik legaktívabb szinkronszínész a videójátékvilágban.

A The Mediumban Marianne-t alakítjuk, aki két világ között képes utazni egy pszichológiai horror főszereplőjeként. Troy Baker videója rettenetes hangokkal kelti életre ezt a lényt, amelyet mindvégig el kell majd kerülnünk a játék során. Itt, a hangzás kapcsán jön egyébként képbe Akira Yamaoka, a Silent Hill-széria ismert zeneszerzője, aki félelmetes dallamait adta a játékhoz.

A Bloober Team elég sok információt megosztott játékáról az utóbbi időben, amitől egyre bizakodóbbak vagyunk annak kapcsán, hogy bizony közeleg a The Medium megjelenési idejének bejelentése.

Addig azonban vessenek a PC-s játékosok egy pillantást a gépigényre!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu