Alien: Ridley Scott állítása szerint jön az új film, de máshogyan, mint ahogy számítunk rá

MOZI HÍREK – Ridley Scott arról beszélt, hogy bár tényleg készül egy új Alien-film, azonban az nem az előző film folytatása lesz.

Ridley Scott továbbra sem adja fel az Alien-franchise-t – annak ellenére sem, hogy a legutóbbi Alien-alkotás, az Alien: Covenant enyhén szóval is harmatos volt. A legendás rendező ezúttal a Forbesnak adott interjút és burkoltan arra utalt, hogy az új rész nem fog a Prometheus- és Alien: Covenant-féle sorozatban szerepelni.

Scott szerint valóban „előkészületben vannak” az új Alien-alkotás munkálatai, de az már nem túl valószínű, hogy az az előzményfilmekhez térne vissza. Scott nem elégedetlen a Prometheus-szal, amely szerinte remek kezdet volt, csak éppen kicsit már kifulladt valahol az a történetszál is, így szerinte ideje lenne „újragondolni az egész átkozott dolgot” és pusztán címében tovább vinni a franchise-t.

Scott arról már a nyár elején is beszélt, hogy szerinte bőven van még potenciál az Alienben, viszont úgy gondolja, hogy a folytatáshoz most már „szintet kellene lépni”. Egyébként az Alien 5-öt sem adták fel teljesen, annak ellenére, hogy maga Sigourney Weaver szögezte le, hogy szerinte Ripley-t most már tényleg nyugdíjaztatni kellene. Neill Blomkamp viszont továbbra is dolgozik az ötödik részen, konkrétan egy új forgatókönyv-változaton is dolgozik.

Forrás: Forbes

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu