Cyberpunk 2077: hatalmas terjedelem, önállósodó multiplayer [VIDEO]

A CD Projekt RED következő játékára az egyik lokalizáció skálája is utal.

Nos. nem a magyaré (ugyanis mi a spanyol/latin-amerikai, török, cseh, arab, thai, hagyományos kínai és koreai fordítással egyetemben feliratos verziót fogunk csak kapni), hanem a mandarin (egyszerűsített) kínaié. Ők (ahogy az angol, német, spanyol, francia, olasz, lengyel, brazil portugál, orosz és japán verzió is) teljes fordítást kapnak, így a szinkronból is lesz új verzió számukra. Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője megosztott néhány képet a mandarin szinkron rögzítéséről, majd hozzátette, hogy több mint 150 szinkronszínész 100 ezer sort rögzített négy stúdióban, kb. 10 ezer munkaórán át. Ez kb. 15-20%-kal több mint amit a The Witcher 3 teljes kiadása tartalmazott (így az alapjáték mellett a két kiegészítőt is hozzá kell venni!). A videóban ebből kaphatunk ízelítőt.

Érdekesség, hogy a Cyberpunk 2077 hivatalosan nem fog megjelenni Kínában (azaz a Kínai Kommunista Párt cenzorai nem fogják vizsgálni, ami felveti a konzolos elérhetőség hiányát is…), mert a Steamen keresztül lesz hozzáférhető az ottani játékosoknak. Ahmad hozzátette, hogy a CD Projekt RED munkásságát a kínai játékosok elismerik, és valameddig a legnagyobb előrendelői számokkal is rendelkezett az országban. Ráadásul az ottani közösségi médiában is nagyon jó számokkal bír a CDPR: míg a YouTube-on 228, a Twitch-en pedig 281 ezer követővel rendelkezik a lengyel stúdió, a Bilibilin (ami nem borul ki, csak az imént említett két site kínai helyettesítő kombinációjának felel meg) 568 ezer követőjük van…

A CD Projekt legújabb konferenciahívásán megerősítették, hogy a Cyberpunk 2077 összes kiegészítője és DLC-je meg fog jelenni a multiplayer előtt, ami ráadásul önálló játék lesz (mikrotranzakciókkal), és mivel nincsen megjelenési időszaka sem, szinte biztosra vehetjük a 2022-es megjelenést. Aki pedig a next-gen verzió áremelésétől tart, ne tegye: a lengyelek meghagyják 60 eurós áron (~ 21 ezer forintért) a PlayStation 5, Xbox Series X verziókat.

A Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és talán Google Stadiára is, a két next-gen konzol pedig alapból támogatni fogja, mielőtt a next-gen frissítés megérkezik (nagy eséllyel csak jövőre).

Forrás: GameSpot, PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu