DIRT 5: a rally és off-road autókázás késni fog egy hónapot

Úgy tűnik, hogy a DIRT 5 sajnos már nem jelenik meg október 16.-án. Hivatalos közlemény következik.

 

A Codemasters elhalasztotta a DIRT 5-öt korábban tervezett október 16.-ai megjelenési dátumáról, az új időpont november 6. lett, ekkor érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam-en át). Azok a játékosok, akik megvásárolták az “Amplified Edition-t” három nappal korábban hozzáférnek majd a játékhoz egy különleges early access keretein belül, november 3.-án. A PlayStation 5 és Xbox Series X verziók még mindig később jönnek, valamikor 2020 év végén, ingyenes frissítéssel azoknak, akik a jelen generációs verziót már megvásárolták. A Google Stadia verzió 2021 év elején érkezik.

 

Íme a Codemasters közleménye a csúszás kapcsán:

 

Helló mindenkinek, nos, a DIRT 5 megjelenési ideje Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n kitolódott 2020. november 6.-ra, míg az Amplified Edition játékosainak 3 napos early accest (korai hozzáférést) biztosítunk már november 3.-ától. A játék később érkezik Xbox Series X-re és PlayStation 5-re még idén, mely verziókat a Google Stadia követi kora 2021-ben.

Nagy szívás, tudjuk mi is. Komolyan, nem tudnánk megköszönni eléggé a rengeteg támogatást s azt az izgatottságot, amellyel körül veszi mindenki a DIRT 5-öt, kb. azóta, hogy májusban felfedtük hogy érkezik. Külön meglepetés volt számunkra a rengeteg pozitív visszajelzés melyet kaptunk a hands-on előzetesek időszaka alatt. A startvonal talán kicsit messzebbre tolódott, de még mindig látóhatáron belül van.

Ne feledjétek: bárki aki rendelkezik már DIRT 5-el jelen generációs gépekre, az ingyen megkapja az új generációra optimalizált változat javítását megjelenéskor.

Még több DIRT 5 hír és vadiúj játékmenet videó is érkezik még novemberig. Készüljetek fel az új autók és helyszínek bemutatóira, a végleges autólista leleplezésére, a next-gen változat fícsörjeinek részletezésére, s a DIRT 5 multiplayer részének bemutatására. Maradjatok velünk, hiszen csak most kezdünk!

Ismét, köszönjük!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu