Menu

DIRT 5: a rally és off-road autókázás késni fog egy hónapot

Úgy tűnik, hogy a DIRT 5 sajnos már nem jelenik meg október 16.-án. Hivatalos közlemény következik.

 

A Codemasters elhalasztotta a DIRT 5-öt korábban tervezett október 16.-ai megjelenési dátumáról, az új időpont november 6. lett, ekkor érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam-en át). Azok a játékosok, akik megvásárolták az “Amplified Edition-t” három nappal korábban hozzáférnek majd a játékhoz egy különleges early access keretein belül, november 3.-án. A PlayStation 5 és Xbox Series X verziók még mindig később jönnek, valamikor 2020 év végén, ingyenes frissítéssel azoknak, akik a jelen generációs verziót már megvásárolták. A Google Stadia verzió 2021 év elején érkezik.

 

Íme a Codemasters közleménye a csúszás kapcsán:

 

Helló mindenkinek, nos, a DIRT 5 megjelenési ideje Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n kitolódott 2020. november 6.-ra, míg az Amplified Edition játékosainak 3 napos early accest (korai hozzáférést) biztosítunk már november 3.-ától. A játék később érkezik Xbox Series X-re és PlayStation 5-re még idén, mely verziókat a Google Stadia követi kora 2021-ben.

Nagy szívás, tudjuk mi is. Komolyan, nem tudnánk megköszönni eléggé a rengeteg támogatást s azt az izgatottságot, amellyel körül veszi mindenki a DIRT 5-öt, kb. azóta, hogy májusban felfedtük hogy érkezik. Külön meglepetés volt számunkra a rengeteg pozitív visszajelzés melyet kaptunk a hands-on előzetesek időszaka alatt. A startvonal talán kicsit messzebbre tolódott, de még mindig látóhatáron belül van.

Ne feledjétek: bárki aki rendelkezik már DIRT 5-el jelen generációs gépekre, az ingyen megkapja az új generációra optimalizált változat javítását megjelenéskor.

Még több DIRT 5 hír és vadiúj játékmenet videó is érkezik még novemberig. Készüljetek fel az új autók és helyszínek bemutatóira, a végleges autólista leleplezésére, a next-gen változat fícsörjeinek részletezésére, s a DIRT 5 multiplayer részének bemutatására. Maradjatok velünk, hiszen csak most kezdünk!

Ismét, köszönjük!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu