[FRISSÍTVE] Befutott a magyar ár is – Itt az Xbox Series S ára, a Microsoft végre bejelentette!

FRISSÍTVE: Az Xbox Magyarország megerősítette, hogy az Xbox Series S ára Magyarországon 113.990 Ft lesz. (Ez az ajánlott fogyasztói ár.)

Természetesen az egyes üzletekben ez az összeg változhat attól függően, hogy az adott bolt milyen árréssel dolgozik majd.

 

 

EREDETI HÍR: Az Xbox Series S ára alapján a legkisebb, leghozzáférhetőbb kis masina a közel 20 éves múltra visszatekintő gépcsalád történetében.

 

Barátságos 299 $-os árával ezt a gépet bizony könnyen megengedheti magának bárki, aki szeretne az új generációba lépni.

Már reggel óta szivárogtak az információk, melyek után a Microsoft nem is várt tovább: megerősítette, amit gyakorlatilag hónapok óta tudtunk – némi extrával megfejelve. Az oké, hogy megerősítették az Xbox Series S létezését, de még képet is kaptunk a gépdizájnról, s mellette a redmondi cég merészen elsütötte a konzolháborús rajtpisztolyt is: a belépő szintű next-gen gép csak 299 $ lesz!

A hivatalos Xbox Twitter fiók szerint az új Xbox Series S „next-gen teljesítményt nyújt majd, miközben minden idők legkisebb Xbox-a lesz.” Ahogyan az a korábban szivárogtatott képen is látszik, ez a gép sokkal kisebb lesz a brutális erejű Xbox Series X-nél, mely a nagyobb teljesítményű modell a két gép közül, a Series S-nél kevésbé lesz „monolitszerű” a dizájn, s nem lesz benne optikai lemezmeghajtó sem. S Persze egy hatalmas hűtőnyílás is helyet kapott a gépen, amely igen karakteres eleme a konzol felépítésének.

 

 

Persze a legérdekesebb a géppel kapcsolatban az a hihetetlenül alacsony ár. Az Xbox Series S ára 299 $ lesz, mellyel félelmetesen kompetitív gép lehet a konzolpiacon, mondhatni tökéletes belépőszintű gépet sikerült a Microsoftnak összehoznia. Azonos processzorral és alacsonyabb grafikus képességekkel érkezik a konzol, mint nagy testvére, az Xbox Series X, emellett ugyanazt a memória architektúrát használja majd, melyet a Microsoft az új generációs gépeibe szán.

Szóval, ha olcsón hozzáférhető 1080p gamingre kell next-gen konzol, akkor az Xbox Series S remek választásnak tűnhet mindazok számára, akik még nem ugrották meg a 4K-s generációs lépcsőt.

 

 

Fontos még hozzátenni, hogy a szivárgások alapján a két gép november 10-én érkezik, s az Xbox Series X ára 499 $ lesz. (~152.000 Ft)

Ezután már csak az a kérdés, hogy a Microsoft ugyanilyen magabiztosan megerősíti-e a gép érkezésének pontos dátumát is, illetve hogy a japán óriás, a Sony mit fog lépni minderre?

Izgalmas napnak nézünk elébe!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu