Everwild: az alkotók beszélgetnek a játék univerzumáról [VIDEO]

Most már tudjuk, hogy egy Eternalt irányítunk majd az Everwild során, akik különleges kapcsolatot ápolnak a növényekkel és az állatokkal.

 

Ez nem csupán egy természeti világ, de egy világ történelemmel, egy világ tele felfedezésre váró dolgokkal.” – magyarázza Louise O’Connor, az Everwild vezető producere az új kommentárral ellátott videóban. Talán ez még mindig kevés, még mindig nehezen megfogható, de valójában ez az eddigi legerősebb fogódzkodónk ennek az ígéretes, inspiráló és gyönyörű játéknak a kapcsán… amely egyébként úgy is titokzatos tudott maradni, hogy már párszor megmutatta magát.

 

 

Még júliusban jött a hivatalos megerősítés a Rare-től, hogy még maguk is kísérleteznek az Everwild leendő játékmenetével. Mindeközben a Sea of ​​Thieves-et is fejlesztő csapat elég határozottnak tűnik annak tekintetében, hogy mindent kihasználjanak az új játékuk világában rejlő lehetőségek közül. Szóval ennek tükrében minden kis infómorzsa a játék világáról, annak lényeiről vagy karaktereiről jól jön. Ezúttal vajon mivel készült a brit csapat?

Nos, az egyik legelső dolog amiről szó esik a videó során, az az, hogy egy Eternalt (Örökkévalót) alakítunk, persze arról egyelőre még fogalmunk sincs, hogy miért hívják őket így. Egy azonban már bizonyos – ha eddig nem jött volna át – ezek a karakterek egységben élnek a természettel – egy vidéken osztoznak a virágokkal teli agancsú, különös szarvassal, együttműködnek a kismadárral vagy a denevérrel, akik ételért cserébe segítenek feltérképezni a világot, s mindemellett még különösebb lényeket fedezhetünk majd fel, mint például a hatalmas szalamandra, amely más lényeket szállít a szájában.

 

 

Felfedezésre váró dolgokkal teli világ.

Talán a legérdekesebb az egész koncepcióban az, hogy az Everwild univerzumnak nem csupán szemlélői leszünk majd, de idővel értői is, amint megértjük, hogy kik is azok a lelkek, akikkel az Eternal kommunikál, s hogy pontosan mi is zajlik ebben az érdekes világban.

A hallottak és látottak alapján arra a konklúzióra juthatunk, hogy a játék vonzerejét és játszhatóságát nagyban befolyásolja majd az, hogy milyen a kapcsolat a karaktereink között, illetve az őket körülvevő állatvilággal. A játékban folytatott tevékenységünk nagyrészét valószínűleg a felfedezés és a feladványok megoldása teszi majd ki. Persze ezek csak elképzelések: az igazság az, hogy a játék még mindig igen titokzatos. Várnunk kell, amíg többet mutatnak mozgásban is ebből a PC-re és Xbox Series X-re érkező játékból.

Addig is olvassátok el előzetesünket az Everwildból!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu