Itt az Xbox Series X ára, egyenesen a Microsofttól!

A Microsoft felfedte teljes következő generációs gépfelhozatalát, most már ismert az Xbox Series X ára is, hamarosan indul az előrendelés!

 

Hát eddig tartott a találgatás: az új generációs Xbox-konzolok ára és megjelenési ideje is ismert.

Egy nappal azután, hogy az Xbox Series S megmutatta magát, s a Microsoft megerősítette a kis masina létezését: ők is tudták, hogy már nyílt titok a dolog. Most pedig hölgyek-urak… Itt van minden lényeges információ, amit csak a következő generációs Xbox-okról tudni kell, megjelenéssel és árral együtt! Hogy melyik napon érkezik a két gép? November 10-én jelenik meg az Xbox Series X és az olcsóbb modell, az Xbox Series S, hamarosan pedig világszerte előrendelhető lesz az új Xbox.

„Ez az a tweet…” Ennyivel tudta le a Microsoft az új generációs bejelentést, az infót, amelyre hónapok óta vártak a játékosok. Mellé kaptunk egy képet az árral és a megjelenéssel:

 

 

Xbox Series X / 499 € / 184.999 Ft

(Ajánlott fogyasztói ár)

 

Xbox Series S / 299 € / 113.999 Ft

(Ajánlott fogyasztói ár)

 

Az előrendelési időszak szeptember 22-én indul. Mindössze két nap alatt a Microsoft gyakorlatilag minden titokról lerántotta a leplet, ami a következő generációs gépeit illeti, így a fanok most már megnyugodhatnak. Érdekes, de kevesebb mint egy héttel ezelőtt Redmondból még az az üzenet hangzott el a rajongók felé, hogy „majd akkor jelentik be az Xbox Series X árát, amikor készen állnak.”

Augusztus óta tudtuk, hogy az Xbox Series X valamikor november folyamán érkezik, több mint 100, az új gépekre optimalizált játékkal, de mindeddig többet nem tudtunk.

A Microsoft tegnap bemutatott egy új videót is, melyen gyakorlatilag minden fontosabb infót elárultak az Xbox Series S-ről.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu