Ninja Gaiden Trilogy: új platformokon kaszabol Ryu Hayabusa?

Csodálkozunk is, hogy eddig ez nem történt meg, de most megvan rá az esély.

A Game Source Entertainment, egy hong kong-i forgalmazó PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re is listázott egy olyat, hogy Ninja Gaiden Trilogy. Linkelni egyiket sem fogjuk, mert törölték már, de a Switch verzió oldalát archiválták, és ott találhatunk egy linket a PlayStation 4-es verzióra az oldalsávban az új termékek alatt. Ha igaz, amit a Game Source Entertainment listáz, akkor értelemszerűen három játékra számíthatunk a Ninja Gaiden Trilogy-ban. A Ninja Gaiden Sigma, a Ninja Gaiden Sigma 2, továbbá a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge lenne a csomag része, ami a listázás szerint 40 dolláros (euróból számítva ~14 ezer forintos) áron jutna el a boltokban 2021 márciusában a PlayStation 4 / Nintendo Switch párosra.

A Ninja Gaiden Sigma 2007-ben jelent meg PS3-ra (és Ninja Gaiden Sigma Plus néven 2012 februárjában látott napvilágot PlayStation Vitán), és ez a 2004-es, Xboxra megjelent Ninja Gaiden portja volt. (Az Xbox kapott egy átszabott verziót 2005-ben, ennek Ninja Gaiden Black volt a neve.) A Ninja Gaiden Sigma 2 2009 októberében jött ki PS3-on (és itt is volt PlayStation Vita port – Ninja Gaiden Sigma 2 Plusként jelent meg 2013 február végén), és ez is egy évvel az eredeti után érkezett (Xbox 360, 2008). A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge pedig először a Nintendo Wii U-n látott napvilágot (2012/2013-ban, régiótól függően), áprilisban pedig a PlayStation 3 és az Xbox 360 is megkapta. Itt is egy fejlettebb portról beszélhetünk – az eredeti 2012 márciusában jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Mindent a Team Ninja fejlesztett, illetve a Koei Tecmo adott ki (kivéve a Wii U-s megjelenést, azért a Nintendo volt a nyugaton felelős).

Ez az ár egészen korrekt is lenne három hack’n’slash játékért! Igaz, Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden reboot atyja a harmadik részen már nem dolgozott. Mindenesetre nem lenne rossz ötlet Ryu-t visszahozni… és ha mákunk van, a Koei Tecmo a Tokyo Game Show-n be is jelenti.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu