Pókember 3 és a Venom 2: váratlan, kemény, negatív bejelentés a Sony-tól!

MOZI HÍREK – A Sony Pictures egy közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy a Pókember 3 és Venom 2 premierjéről addig szó sem lehet, amíg a COVID-19 világjárványnak nincs vége.

A koronavírus-járvány nemcsak a mi életünket borította fel, hanem az egész világot – benne Hollywoodot is – emiatt már eddig is rengeteg film premierjét elhalasztották, és az újabb csúszások csak jönnek és jönnek, különösen, ha az USA-ban nem lesz záros határidőn belül megfelelő a mozik újranyitása terén. Ez különösen igaz a normális időszakban nagy bevétellel kecsegtető filmekre: éppen emiatt a Wonder Woman 1984 és a Fekete Özvegy mellett a Pókverzum két nagy filmes projektje: a Venom: Let There Be Carnage és a Pókember 3 is veszélybe került, ugyanis a Sony / Columbia csak a járvány lecsengése után hajlandó a mozikba küldeni ezt a két várhatóan bestseller filmes alkotást.

Az egyik rossz hír – amelyről a The Direct írt – hogy információi szerint sajnos a Pókember 3. forgatása nagy eséllyel csak 2021 januárban vagy februárban indulhat ismét, így a 2021. december 17-re tervezett premier is dugába dőlhet. Ráadásul még a Bank of America’s 2020 Media Communications & Entertainment Conference nevű konferenciáján a Sony Pictures Entertainment elnöke, Tony Vinciquerra is felszólalt és a következőt tette hozzá:

„Az egészen biztos, hogy nem fogjuk elkövetni azt a hibát, hogy egy méregdrága, 200 millió dolláros filmet majd kiengedünk a piacra úgy, hogy nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy a mozik nyitva lesznek, és jelentős kapacitással működnek.”

Ez tehát azt jelenti, hogy a Sony két blockbustere, a Pókember 3. és a Venom: Let There Be Carnage biztosan nem fogják megsínyleni a pandémiát, úgy, mint a Tenet vagy a Mulan: amíg járvány van, addig ezek a Sony-filmek nem kerülhetnek a nézők elé.

A járványról egyébként jelen állás szerint annyit tudni, a legoptimálisabb esetben is legfeljebb csak 2021 közepén csillapodhat igazán, ugyanis állítólag ekkorra várható a hatékony vakcina bevezetése. Nyilván, még azt sem tudni, hogy ez milyen eredményekkel jár majd. Az viszont biztos, hogy amíg a mozinézők nem érzik magukat totális biztonságban, addig nem fognak újra annyian a moziba menni, mint régen, és ez persze rosszat tesz a potenciális blockbustereknek is.

Ami a jelenlegi premierdátumokat illeti: a Venom: Let There Be Carnage egyelőre 2021. június 25-én várható a mozikban, a Pókember 3. pedig (aminek állítólag Homesick lesz az alcíme) 2021. december 17-én – meglátjuk, ez két premier tejlesíthető-e.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu