The Origin: Blind Maid: nem vakvarjú [VIDEO]

Belső nézetes horror Gran Chaco folklórjával.

A Warani Studios dolgozik a játékon, amit majd a Badland Publishing for kiadni.  A közlemény szerint a The Origin: Blind Maid egy belső nézetes horrorjáték, ami azért egy nagyobb területet fog lefedni… ugyanis Gran Chacho Paraguay-t, Bolíviát, illetve Argentinát is érinti. A története több mítosszal is foglalkozni fog, így azért valamelyest belemegy a dél-amerikai folklórba.

Egy korrupt politikust fogunk irányítani, aki az igazságszolgáltatás elől próbál menekülni (csak nem venezuelai az illető…?), mert több bűncselekmény elkövetésével is megvádolták. A terve egyszerűnek és hatékonynak tűnt: át akart kelni a paraguay-i Chacón az asszisztensével, hogy Brazíliában menedékre leljen. Hiába az egyik legnagyobb gonosz megtestesülése ez a bizonyos politikus (most komolyan… Nicolas Maduróról van szó?), egy nála sokkal nagyobb veszéllyel fut össze: a Blind Maiddel, magyarul a Vak cseléddel, akinek egy tragikus múltja van. Ezt fogjuk felfedezni öt intenzív fejezet során, persze ahhoz jobb lenne meg nem halni.

A játék történetét a bűnözés és a megbánás köré tervezték a fejlesztők, és ezért kell már a legelejétől kezdve az életben maradásunkért harcolni. Tárgyakat és fegyvereket kell majd emiatt keresnünk, hogy még egy órát túlélhessünk a videojátékok által eddig fel nem fedezett területeken (ebben van valami). A fejlesztők direkt választották Gran Chacót, mert ők nem akartak az angolszász, ázsiai vagy közép-európai mítoszoknál leragadni.

A dél-amerikai mítoszokból ismert ellenfelek (Karai Vosa; eltorzult lények, többféle szellem) ellen főképp a lopakodás lesz a legjobb, ez kifejezetten a játék kezdeti részére lesz igaz. Később már lesznek hatékonyabb eszközeink (pl. szentelt víz – mi ez, Castlevania?), és eközben a karakterünket fizikailag, mentálisan és spirituálisan is fejleszthetjük… ám erről csak később fognak a fejlesztők beszélni.

A tervek szerint a The Origin: Blind Maid 2021 első negyedévében fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (ezen belül a Steamre).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu