Watch Dogs: Legion: Aiden Pearce is visszatér [VIDEO]

A Ubisoft Forwardon több részletet is elárultak a harmadik Watch Dogs-ról többek között azt is, hogy a Watch Dogs: Legion Aiden Pearce karakterét is viszontlátja.

Kezdjük azzal, amiről a címben szó esett. A Watch Dogs: Legion is bővülni fog a megjelenése után, ugyanis mostanában az a divat, hogy emiatt félkészen adunk ki AAA-játékokat (tisztelet a kivételnek), majd aztán idővel patchelgetjük, bővítgetjük. Így tesz a Ubisoft is: Aiden Pearce, az első Watch Dogs főszereplője vissza fog térni, mégpedig játszható karakterként. Egy külön történetszála is lesz… és a francia kiadó a pénzmohóságához hűen a sajtóközleményben ezután azonnal felhozta a Season Passt, vagy a játék Gold, Ultimate és gyűjtői kiadását, mert azzal plusz költség nélkül megkapjuk ezt az extrát is.

A történetkieg két történetfonallal, extra DedSec-küldetésekkel, Aidenen kívül három egyedi hőssel, illetve a Watch Dogs: Complete Editionnel támad. (Azaz a DLC-hez megkapjuk a hat éve, több halasztás után megjelent játékot is, ami messze nem úgy nézett ki mint a megjelenés előtt. A Ubisoft-downgrade néhány éve erősen megfigyelhető volt.) További részleteket a DLC-ről a következő néhány hét során fognak közölni. Lesznek ingyenes tartalmak is játszható karakterekkel, online tartalmakkal (=kötelező internetkapcsolat?), új játékmódokkal és küldetésekkel.

Lesz egy kisebb együttműködés Stormzy-val is. Egy egyedi küldetésben (Fall on My Enemies) ennek a brit rappernek kell segíteni, hogy biztonsággal közvetíteni tudja London központjából a Rainfall című dalt (amin Tiana Major9 is közreműködik) a Heavy IS The Head albumjáról. A dalt a Ubisoft Forward során mutatták be, megjelenése október elsején lesz esedékes, videóklipje pedig teljes egészében a Watch Dogs: Legion engine-jével készült.

A Watch Dogs: Legion Aiden Pearce szerepeltetésével október 29-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára, illetve PC-re (UPlay, Epic Games Store – plusz Denuvo DRM, illetve nagy eséllyel kötelező internetkapcsolat), az Xbox Series páros november 10-én kapja meg nyitócímként, a PlayStation 5 pedig – a pletykák szerint – talán november 19-én, 20-án, esetleg 13-án, ha Amerikában akkor startol el a Sony konzolja…

Forrás: Gematsu

Watch Dogs: Legion: Aiden Pearce is visszatér

Watch Dogs: Legion: Aiden Pearce is visszatér

Watch Dogs: Legion: Aiden Pearce is visszatér

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu