Next-gen kiadást kap a Borderlands 3 is

A 505 Games egyre inkább égeti magát a fizetős Control: Ultimate Edition frissítéssel…

A 505 ugyanis jelenleg az egyedüli kiadó, ami nem akar ingyenes frissítést kínálni a következő konzolgenerációra azoknak, akiknek már megvan a Control a PlayStation 4-re vagy az Xbox One-ra. Még a 2K (=Take-Two) is ingyenes frissítést fog kínálni: a kiadó a fejlesztő Gearbox Software-rel közösen bejelentette, hogy a konzolcsaládon belül ingyenessé teszik a következő generációs frissítést (azaz PlayStation 4 > PlayStation 5, Xbox One > Xbox Series), így az addigi DLC-k mellett az elmentésünk is meg lesznek őrizve a frissítés után is.

A PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is 4K felbontással, 60 FPS frame rate-tel fut majd egyjátékos módban (csak ott?), sőt, három, négy fős kooperatív osztott képernyős játékmenetet is kínál a két konzol mellett az Xbox Series S is. Emellett vízszintesen és függőlegesen is osztott képernyőn játszhatunk ketten. A függőleges opció nemsokára bejut a PlayStation 4-es, Xbox One-os verzióba is egy ingyenes frissítés során. A cross-platform játékra 2021-től lesz lehetőségünk.

Idén még lesznek DLC-k a Borderlands 3-hoz. A következő fizeős DLC „nem fog úgy kinézni, mint a már befejezett Season Pass sztorimóddal kapcsolatos DLC-je”, lesz egy új játékmód, egy új skillfa mindegyik Vault Hunternek, és új Action Skillekre is számíthatunk. Például FL4K-nak a Trapper skillfa érkezik (erről itt lehet többet olvasni), ami mind neki, mind a petjének a pajzssal és a túléléssel kapcsolatban ad fejlesztéseket. Az új Action Skillje, a Gravity Snare egy eldobható csapda lesz, ami az ellenfeleket a levegőbe röpíti, majd a földbe csapódnak – eközben a támadásaikat is félbeszakítja a csapda.

FL4K legújabb petje a Hyperion Loaderbot lesz, és többféleképpen is felépíthetjük azt a skillfa során. Az ION Loader hosszabb távra lesz jó a lassú de erős lövedékeivel. A BUL Loader nekirohan az ellenfeleknek, majd a pajzsával a levegőbe röpíti azokat (esetleg Chuck Norris után szabadon pörgőrúgást végez rajtuk). A WAR Loader pedig egy tüzes shotgunt használ, de gránátokat  is hajíthat, és parancsra hőkövető rakétákat is lőhet.

Úgyhogy a Borderlands 3 is megcélozta a next-gen hardvert.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu