Ghost of Tsushima Legends kooperatív mód: itt vannak az első részletek!

Egy nemrég publikált művészeti könyvből tudtunk meg újdonságokat a Ghost of Tsushima Legends kooperatív módról.

Egy igencsak tartalmas, nagyjából 200 oldalas művészi könyvet adott ki a Sucker Punch csapata The Art of Ghost of Tsushima címmel, melyben a nemrég megjelent középkori szamurájos játék: a Ghost of Tsushima univerzumát prezentálják rendkívül igényes koncepciós képekkel és művészeti vázlatokkal nyakon öntve. Ez a könyv azonban nemcsak az alapjáték, hanem a nemrég bejelentett, Legends című multiplayer update frissítés érdekfeszítő részleteiről is lerántja a leplet, amelyet természetesen a Reddit-felhasználók megosztottak a publikummal.

A művészeti könyv alapján a 2020 őszére ígért kooperatív játékmódban találkozunk majd egy új karakterrel, aki nem más, mint „Mesélő” (Storyteller): ő egy maszkot hordó utazó, aki az egész sziget történéseivel tisztában van. Hogy valójában mi lesz a Mesélő szerepe, azt még nem világos, az azonban igen, hogy a Legends-ben alaposan megváltozik majd környezetünk, minden álomszerűvé, misztikussá válik, az alapjáték bizonyos átvezetőiben látható ősi fanyomdák stílusában, továbbá sokkal részletesebb lesz és másféle színpalettát is használ, mint az alapjáték. Mindez azért van, mert ebbel a többjátékos módban Cusima szigetének misztikus történeteit játszhatjuk le, élhetjük át ebben.

A könyvben az újabb, misztikusabb ellenségekből is láthatunk jó néhányat, akik szintén jobban passzolnak – az alapjátékkal ellentétben – misztikus, szürreális elemeket is tartalmazó többjátékos kiegészítőhöz. Ilyen például egy hosszú karokkal felvértezett rémség, amelyik a Sekiro, vagy a Nioh 2 hasonszőrű ellenségeire hasonlít. Érdekesség, hogy ezzel a rémmel főellenségként több szakaszban is szembe kell majd szállnunk. Emellett megvizsgálhatunk többféle Oni démont és tengukat is, akik minden bizonnyal alapellenségnek számítanak majd a kiegészítőben.

A játék univerzumának vizuális világa és ellenfele mellett a menük is nagy átváltozáson mennek keresztül, emellett pedig új fizetőeszközöket és nyersanyagokat is kapunk, a Crafting és a Feats menüpontok pedig szintén új lehetőségeket kínálnak a koop módon belül.

A Ghost of Tsushima Legends teljesen ingyenes frissítése még az idén ősszel érkezik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu