Kiszivárogtak az első részletek a Saints Row V-ből?

A Volition az Agents of Mayhem után állítólag visszatér a Saints Row-hoz (igaz, az AoM is abban az univerzumban játszódik…).

A ResetEra fórumon összegyűjtötték a gondolatokat, amiket egy névtelen szivárogtató írt a 4Chanen a következő Saints Row-ról. Ennek a neve valószínűleg Saints row V lesz. A játék története állítólag a Saints Row: The Third folytatása lesz, és a Saints Row IV, illetve a Saints Row: Gat Out of Hell eseményeire utalásokat tesznek úgy, hogy azok elvileg az univerzumban megtörténtek, de csak egy televíziós műsor keretein belül.

Egy új Saintet fogunk irányítani, és a csavar itt jön: a korábbi „szentek” ellen fogunk harcolni, mert ők a saját birodalmukat megteremtették. Lesznek azért más ellenfelek is – például a Wolf Pack névre hallgató motoros banda, amivel össze is állhatunk, hogy az előző Sainteket szépen padlóra küldhessük. A helyszín elvileg egy modernebb, kibővített Stilwater lesz. Szuperképességeink nem lesznek, és a játék hangneme igyekszik majd az első három részben látottakhoz közel jutni, így nem lesz annyira komolytalan, mint mondjuk épp a Saints Row: Gat out of Hell volt.

A játékmenetben elvileg a Saints Row 2-höz hasonló karaktertestreszabás lesz. Mindegyik testrészünket finomhangolhatjuk, és a karakterünk többféleképpen is viselheti a ruhaneműit. (Biztos, hogy a Volition elérhetővé teszi az alsónemű „kívül” hordását, a la Superman?) A fegyverek testreszabhatósága pedig szintén bővülni fog a szivárogtató szerint. Hozzátette, hogy a Saints Row V korai játszható állapotban van, és már több YouTube-ost, illetve az IP rajongóiból néhány főt meghívott, hogy kipróbálhassák a játékot.

A Saints Row V elvileg 2021 végén, esetleg 2022 elején fog megjelenni. A Volition felettese, a Koch Media (mondjuk ez nem teljesen így van: THQ Nordic AB > Koch Media > Deep Silver > Volition a sorrend…) az egyik pénzügyi jelentésében már erre utalt. Ebből adódóan érdemes lesz a PlayStation 5, Xbox Series, PC trión várni rá. Persze mindez nem hivatalos!

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu