Tom Holland az Uncharted film forgatásáról beszélt egy Instagram Live posztban [VIDEO]

MOZI HÍREK – A több éves hiátus után az Uncharted film forgatása folytatódik és Tom Holland többek között erről is beszélt az Instagram videójában.

Jelenleg is folyik az Uncharted forgatása és Tom Holland a szállásán pihenve, vasárnap tudósított erről, élőben a rajongóknak. A PS3-as és PS4-es videójáték-sorozat rajongói már vagy tíz éve várják, hogy végre legyen az adaptációból valami, annál is inkább, mert sokáig úgy tűnt, hogy végül az egész projekt meghiúsul. Viszont amikor már végre elindult volna igazán a forgatás, akkor ismét leállt a koronavírus miatt és az Uncharted rajongók megint aggódhattak, hogy lesz-e egyáltalán valami a filmből.

Szerencsére Tom Holland és Mark Wahlberg végül mégis visszatérhettek a forgatás helyszínére. Az új Instagram Live videojában Holland válaszolt pár kérdésre, többek között a szerdán Netflixre felkerülő The Devil All the Time filmre vonatkozóan, illetve természetes az Uncharteddel kapcsolatban is. Amikor egy rajongó rákérdezett, Holland így válaszolt erre vonatkozólag:

„A forgatás teljesen jól halad. Az Uncharted film olyan, mint amilyenről álmodni sem mertem volna. Nem tudom, srácok játszottatok-e a játékokkal, de én imádtam azokat.”

Tom Holland egyébként idén már korábban is nagyon pozitív szavakkal emlegette fel az Uncharted filmet, kihangsúlyozva, hogy mennyire jó a forgatókönyv, amely Drake és Sully dinamikájára fókuszál. Külön kiemelte Mark Wahlberg várható alakítását, amely Holland szerint fenomenális lesz. Wahlberg egyébként eredetileg, még 2008-ban (amikor a filmet először bejelentették) Nathan Drake-et alakította volna, így (ha összejön neki a szerep), ez lett volna a második videojátékkarakteres szerepe a Max Payne után.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu