Itt a The Mandalorian 2. évadának első trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Oly sok várakozás után végre itt vannak a The Mandalorian 2. évad első képsorai egy filmes előzetes formájában.

Végre-valahára előzetest kaptunk a Star Wars: The Mandalorian második évadjából, de azért ne nagyon számítsatok arra, hogy ha megnéztétek, akkor után azonnal képben lesztek a folytatás minden aspektusával, vagy például épp azzal, hogy ki lesi a főszereplőt csuklyával a fején. Persze, ez pont így jó, kellőképpen felcsigázza a nézőt a következő évadra.

Egyébként a trailer arra nagyon vigyázott, hogy egyetlen pletykált szereplőt se áruljon el, tehát sem Temuera Morrison Boba Fettjét, vagy Rosario Dawson Ahsoka Tanóját, sem láthatjuk benne. Ennek ellenére jöhetnek a tippek arról, hogy ki lesz az a narancssárga, állítólag Sasha Banks pankrátor által játszott illető.

A főbb visszatérők persze mind láthatók a trailerben: Pedro Pascal mandalórija megint bemos mindenkinek (persze, ismét dublőrök révén), valamint Gina Carano és Carl Wheaters is szerepel Cara Dune-ként meg Greef Kargaként, illetve Baby Yoda sem hiányzik.

A The Mandalorian S2 október 30-án rajtol a Disney+-on.

Főhősünk persze hivatalos plakátot is kapott, rajta mellett ki más lenne, mint hűségesebb kis zöld társa: Baby Yoda:

The Mandalorian S2 plakát

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu