Meglepő, hogy mekkorát bukott Steamen a Marvel’s Avengers

Igazán meglepő toplista toplista került nyilvánosságra a Valve-nak hátra, ahol első (!) helyen a Fall Guys című indie játék található a Marvel’s Avengers pedig csak hatodik.

A Valve is leleplezte a saját múlt heti toplistáját, amely igencsak nem a papírformát hozta – feltéve, ha bizalmat szavaztunk a Tomb Raider-sorozatról elhíresült Crystal Dynamics Marvel képregényes akció-kalandjátékának, amely a filmiparban legnagyobb bevételt hozó Bosszúállók képregények újabb adaptációja.

Ami a Marvel’s Avengers PC-s verziója számára igencsak szomorú eredmény, hogy pusztán a hatodik a toplistán, közvetlenül előtte, az ötödik helyen a PUBG található, amely már egy ősrégi battle royale játék. Ennél rosszabbul már csak az NBA 2K21 járt, amely egyébként (a Marvel’s Avengers-szel ellentétben) a brit eladási toplistákon is gyászosan szerepelt.

Érdekesség még, hogy Crusader Kings III egyaránt megtalálható a toplistán a speciális Royal Editionjével a harmadik és az alapverzióval, amely a hetedik helyen szerepel – mindezt ráadásul úgy, hogy a Microsoft PC Game Pass-on belül a játék ingyenes. Nyolcadik helyen a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es fantasy TPS, a Kingdoms of Amalur: Reckoning remasterje került, míg a kilencedik helyig a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition jutott egy vaskos kis leárazásnak köszönhetően. Nagy-Britanniában azért Marvel’s Avengers-nek nem kell panaszkodnia, ott a konzolos eladások terén az eladási toplisták élén található.

Ami a győztest illeti: a Fall Guys PS4-en a múlt hónapban PS Plus-szal ingyenesen jött, majdnem, hogy „észrevétlenül” a Modern Warfare 2 Remastered mellett és mégis, az indie battle royale játék hatalmas siker ott is, PC-n is, mindenhol. Elképesztően népszerűségét nagy eséllyel annak is köszönheti, hogy a streamerek a mai napig imádják és ennek köszönhetően kapta fel a nagyközönség is.

A teljes lista tehát így néz ki:

  1. Fall Guys: Ultimate Knockout
  2. Among Us
  3. Crusader Kings III
  4. Craftopia
  5. Playerunknown’s Battlegrounds
  6. Marvel’s Avengers
  7. Crusader Kings III Royal Edition
  8. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
  9. Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition
  10. NBA 2K21

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu