Menu

Nintendo Switch portot is kap a Borderlands 3?

Nem véletlen az is: a Gearbox játéka a next-gen konzolokat is be fogja majd támadni.

A Nintendo Life arról ír, hogy a Borderlands 3 a PlayStation 5 és az Xbox Series X / Xbox Series S átirat mellett egy Nintendo Switch porttal is bővíteni fog, ugyanis Randy Pitchfordék csillogó dollárszeműek, látván a nagy N hybrid platformjának értékesítési teljesítményét.

A Fractued Byte neve önmagában talán nem is mond semmit, így elmondjuk, hogy a Borderlands Legendary Collection Nintendo Switch-átültetésében. És nekik van egy álláshirdetésük, amit egy YouTube-os talált, és ez arra utal, hogy a Borderlands 3 nem marad meg csak a PlayStation 4, Xbox One, PC (később PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series) platformokon, hanem a Nintendo Switch-re is berobbanhat.

Az álláshirdetés szerint Unreal Engine 3-as tapasztalat szükséges. A Borderlands 3 Unreal Engine 4-en fut, viszont a Legendary Collection az eggyel korábbi iterációt használta. A hirdetés a lövöldözős játékokban megszerzett tapasztalatot igényel, és külön kiemeli, hogy „a Borderlands 1-hez és a Borderlands 2-höz hasonló játékok Nintendo Switch-re történő megjelenésében segítséget kérnek”, utána pedig a Digital Foundry Switch-portos elemzésére linkelnek, talán büszkeségből.

A Fractured Byte a Turn Me Up Games-szel közösen dolgozott a Borderlands Legendary Collection Nintendo Switch verzióján, így a Borderlands 3 átültetésében is nagy eséllyel a „törött bájtot” kérhette fel a Gearbox. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy a Nintendo Switch egyáltalán képes-e a Borderlands 3 futtatására, de egyrészt láttuk a második részt a PlayStation Vitán (jó, azért ott a minőség kifogásolható volt, ezt nem tagadjuk…), másrészt pedig a Switch-en a The Witcher 3 is képes volt lábra kelni, és azért az sem kicsi játék.

Mivel a Nintendo Switch az idei évben töretlenül jól fogyott (és ezt még meg is tolta annak legújabb killer appja, az Animal Crossing: New Horizons is…), nem is olyan meglepő, hogy több játékot is átportolnak rá. Talán nem véletlenül halljuk, hogy egy erősebb modellt hegeszt a Nintendo.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu