Menu

BREAKING: Végre kitudódott a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma! [VIDEO]

Végre-valahára megérkezett a bejelentés a PlayStatation ára kapcsán és megvan a boltokba kerülés időpontja is!

Nem is nagyon ragozzuk tovább, mivel tudjuk, hogy minden olvasónk a kész tényekre kíváncsi! A Sony végre bejelentette, hogy a PlayStation 5 egészen pontos 499 dollárba, illetve euróba kerül, az optikai meghajtó nélküli PlayStation 5 Digital Edition pedig 399 dollárba/euróba fáj majd először az USA, Japán, Kanada, Mexikó, Új-Zéland, Dél-Korea régiókban november 12-től, Európa más régióban és nálunk is azonban várni kell rá 2020. november 19-ig, hogy kapható legyen. A hivatalos hazai fogyasztói árakra még várunk, bár már többféle hír is terjengett az ár körül, többek között a Konzolvilág nevű bolthálózat is egy azóta megcáfolt árakra hivatkozott.

A Microsoft egyébként már a múlt héten kibökte, hogy milyen áron árusítja majd a konzoljait, szóval most azok, akik nem elvakult rajongók, filózhatnak, hogy ki melyik kiadó gépét szeretné megvásárolni.

Mit gondoltok az árakról? Ennyivel számoltatok? Szerintetek korrekt a PlayStation 5 ára? Melyik konzol tűnik szerintetek a jobb választás? Írjátok meg kommentben!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu