Itt a Twin Mirror megjelenési dátum és egy új trailer! [VIDEO]

A Dontnod egy vadonatúj trailer keretében bejelentette, hogy a Twin Mirror című misztikus thrillere mikor jelenik meg.

A Dontnodnál szinte egyetlen pillanatig sem pihennek. Miután nemrég jelentették meg a Tell Me Why epizódjait (tesztünk rövidesen kint lesz), most egy új trailert publikáltak, amelyben a játék végső megjelenését is megadták. A Twin Mirror egészen konkrétan december elsején kerül majd a boltokba PS4-re, Xbox One-ra és PC-re – utóbbira az Epic Games Store-on keresztül. Emellett elő is lehet rendelni a játékot.

A játék időzítetten lesz Epic Games exkluzív, tehát a PC-s kiadása utáni első 12 hónapban kizárólag az Epic Games Store kínálatában lesz elérhető, majd csak utána jelenhet meg Steamre. A Dontnod vezérigazgatója, Oskar Guilbert nagyon pozitívan nyilatkozott az Epickel való közös munkáról, és reméli, hogy a partnerszerződésnek köszönhetően számos előnyt élvezhetnek majd.

A Twin Mirror főszereplője egy Sam nevű, harmincas éveiben járó férfi lesz, aki hazatér a szülővárosában, itt pedig számtalan különös és rejtélyes esemény történik majd vele. Maga a történet elsősorban Sam hazatérésére és a múltja elfogadására fókuszál majd, azonban a cselekmény kibontakozása nagyban függ attól, hogy hogyan lépünk kapcsolatba a környezetünkkel, és melyik karakternek milyen válaszokat adunk, ráadásul a döntéseink a befejezést is befolyásolják majd, melyből a jelek szerint több is lesz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu