Megjelenési dátumot kapott az Amnesia: Rebirth [VIDEO]

A Frictional Games közölte, hogy az Amnesia-sorozat új felvonását mikortól keressük PlayStation 4-en és PC-n.

A stúdió a weboldalán közölte, hogy alig több mint egy hónapra vagyunk az Amnesia „újjászületésétől” (ezt takarja ugyanis magyarul a játék alcíme). A játék Steam oldalán olvashatjuk, hogy még csak kilélegezni sem szabad, mert a lény csak centiméterekre van tőlünk, és annak egyedüli célja az, hogy terrorizáljon bennünket, így ezért a sötétségben guggolunk, hogy a félelem ne növekedjen tovább, és lenémítsunk, ami bennünk rejlik.

Tasi Trianont irányítjuk (nos, ez a név kapásból ki fogja csapni sokaknál a biztosítékot, ráadásul a békediktátum századik évfordulóján…), aki az algériai sivatag közepén tér magához. (Ez a magunkhoz térősdi szinte minden játékban ott van… a ma már említett The Invincible-ben is.) Napok teltek el, és nem tudjuk, hogy hol voltunk, mit csináltunk, mit okoztunk másoknak, és hogy hol vannak a többiek. A törött múltunk alapján újra kell építeni a kiesett pár napot, mert csak így tudjuk túlélni a horrort, ami elfogyasztana bennünket ebédre.

Az idő ellenünk lesz, de ennek ellenére Tasit át kell vinnünk a személyes fájdalmain és félelmein, és amikor egy elhagyatott tájon kell átkelni, akkor a saját reményünkkel, félelmünkkel és keserű bánatunkkal is meg kell küzdeni. És mindezt folytatni kell annak tudatában, hogy mindent elveszíthetünk, ha végül megállnánk, abbahagynánk. Belső nézetes játék lesz puzzle-kkel és a helyszínekhez kapcsolódó történelem felfedezésével, miközben erőforrásaink erősen korlátozottak lesznek.

A Frictional Games közleménye szerint az Amnesia: Rebirth október 20-án fog megjelenni PlayStation 4-re és PC-re. A PC-sek a Steam mellett az Epic Games Store-on és a GOG-on is megtalálhatják a játékot. A Steamen jelenleg 10%-os kedvezmény van, így 25 euró helyett 22,5 euróért (kb. 8 ezer forintért) meg lehet szerezni az újabb amnéziát. Persze tényleg kérdéses, hogy hányan fognak majd billentyűzetet ragadni a főszereplő neve miatt…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu