Menu

The Invincible: lengyel sci-fi után szabadon [VIDEO]

A Starward Industries egy belső nézetes sci-fi thrillert készít egy retrofuturisztikus idővonalon.

Aki ismeri Stanislaw Lem munkásságát, akkor a játék alapjait is talán ismerheti, ugyanis a krakkói fejlesztők az A legyőzhetetlen című regényből csinálnak játékadaptációt, és nem is kurrens-gen hardverre teszik a PC mellett, hanem a next-gen párosra. A stúdiót egy ex-CD Projekt RED senior producer vezeti, név szerint Marek Markuszewski. Tizenkét fős a stúdió, és a tagok korábban a The Witcher 3: Wild Hunton, a Dying Lighton, a Dead Islandon, illetve a Cyberpunk 2077-en dolgoztak.

Merkuszewski azt mondja, hogy ez a játék titokban már jó ideje készül, és egy lenyűgöző környezetet kombinál egy ikonikus történettel és egy non-lineáris játékmenettel, hogy egy igazán felejthetetlen élmény legyen a végeredmény. A stúdió szerinte hisz az interaktív történetmesélésben, és szeretnék, ha a játékos képességeitől függetlenül egy távoli, ellenséges bolygón kitaposhatják a saját utukat.

A Steamen még azt is olvashatjuk, hogy egy űrtudósként egy távoli bolygón térünk magunkhoz, és mivel a brigádunk eltűnt, útra kelünk, hogy megleljük őket. A túlélésünk a megfelelő döntéseinken múlik, és ezeket a bolygó titkainak felfedezése közben kell meghoznunk, miközben a planéta (Regis III) maga nagyobb lesz, mint hinnénk. A fejlett űrfelszerelésünkkel talán megtalálhatjuk a csapattagokat, de a bolygó nem fogad tárt karokkal, és közben arra is rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül, illetve jobb, ha néhány helyre be sem nézünk… viszont túl késő lesz visszafordulni.

Egy retro-futurisztikus atompunk környezet vár ránk, ami az űrverseny korszakát hozhatja vissza (az 50-es, 60-as évekre kell itt gondolni), és a technológia bár analóg lesz, mégis fejlettnek hívhatjuk azt, ugyanis a drónok és az autonóm robotok segítségünkre lehetnek az immerziót kínáló játékmenetben, ahol a kapcsolataink (más karakterekkel) és a meggyőző képességünk is fontos lesz. A játékot az Unreal Engine 4 hajtja meg. (Nem írják a 4-et, de a megjelenési időszak miatt biztos ezt használják.)

A The Invincible jövőre érkezik PlayStation 5-re Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu