A Harry Potter-univerzumban játszódik a Hogwarts Legacy [VIDEO]

PS4-re, PS5-re, Xbox One (X)-re, Xbox Series-re és PC-re is megjelenik majd a Harry Potter univerzumban játszódó Hogwarts Legacy.

A Warner Bros. Games és az Avalanche Software közös munkájaként jelenik meg a Harry Potter univerzumban játszódó Hogwarts Legacy amely az egyelőre jelenlegi generációnál maradó konzolos, illetve PC-s Harry Potter fan gamerek legnagyobb megkönnyebbülésére ezekre a platformokra is meg fog jelenni. A tegnap esti PlayStation 5 eseményen mutatta be a Warner Bros Games a játékot, amelyet az Avalance Software, a Disney Infinity fejlesztője készít. A videojáték jövő évben érkezik, egy egyelőre még nem fix dátumon PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és S-re, illetve a PC-s gamerek sem maradnak ki.

A korábban kiszivárogtatott információk tehát igaznak bizonyultak a Harry Potter RPG-re vonatkozóan. A Hogwards Legacy egy open-wolrd szerepjáték, amely a Harry Potter univerzumban játszódik a 19. században.

Egy mágustanoncot alakítunk, aki hozzá tud férni egy olyan ősrégi titokhoz, amely a mágikus világ létét fenyegeti. Hősünket, aki vagy egy varázsló, vagy egy boszorkány, a megszokottnál idősebb korában vették be a Hogwarts iskolába és rövidesen rá fogunk jönni, hogy képes arra, hogy a felismerje és használja az ősi mágiát. Eldönthetjük, hogy megvédjük a titkot, vagy inkább mi magunk is a sötét mágia részesévé válunk, felhasználva azt.

A játékban olyan ismerős helyszíneket járhatunk be, mint a Tiltott Rengeteg vagy Roxmorts városa, illetve vadonatúj helyeken is járhatunk. Emellett bejárhatjuk majd a Fantasztikus állaton vonatját is. Amellett, hogy a karakterünket átalakíthatjuk, a könyvekben jellemző tevékenységeink lehetnek: különféle italokat kotyvaszthatunk, vagy mágiát tanulhatunk meg. Emellett szövetségeket köthetünk és a sötét mágia varázslóival is megküzdhetünk.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu