Menu

Demon’s Souls: először láthatjuk működésben a Bluepoint remekelését [VIDEO]

A Bluepoint Games remaster/remake-királyként hívható, és a Demon’s Souls-felújításuk sem tűnik olyan nagyon gyengének.

A PlayStation Blogon at írja a csapat (aminek azért a SIE Japan Studio is segít – ők korábban a PlayStation 4-exkluzív Shadow of the Colossus remake-en már közösen dolgoztak), hogy a Demon’s Soulsban visszamegyünk a ködös Boleteria-királyságba, de úgy fog kinézni, ahogy eddig nem láthattuk. Itt a halál nem egyenlő a véggel, és a kihívás most is jelentősnek bizonyul majd. A sötét világ magához vonz a hátborzongató hangjaival és a pazar látvánnyal. A haptikus visszajelzés révén (DualSense kontroller) minden ütést érzékelni fogunk, így a kis győzelmek is jobbnak hatnak majd.

A Bluepoint Games számára kifejezetten fontos volt, hogy úgy alkossák újra a Demon’s Souls-t, hogy az eredeti, PS3-exkluzív verzió rajongói is szeressék Boletariát, ami az utóbbi egy évtized során nőtt és felnőttebbé vált (2009-ben jött ki az eredeti): minden szoba, sarok és folyosó történettel rendelkezik. Az eredeti karakterek, a velük való találkozások és harcok pedig nagyobb felbontásban és részletességgel lettek életre keltve, és ennek köszönhetően a történet is gazdagabb, illetve sötétebb is lesz.

Amikor a remake-et tervezték, mindig is az volt a cél, hogy az eredeti FromSoftware-es művészeti irány, hangzás, zene és érzés megmaradjon és erre tudjanak építkezni a történetben, a játékmenetben és a pályatervezésben. A játékot azért finomhangolták, hogy a Demon’s Souls frissnek érződjön, és az új játékosokat is el tudja csábítani a modernizált kezeléssel és élményekkel (könnyebb nehézségi szint…?). Biztosra akartak menni, hogy Boletaria világa élő legyen, így minden magában rejlő terror szerepet kaphasson, de eközben reménykednek, hogy a játék remake-je egyszerre lesz új és ismerős (az utóbbi a veteránoknak lesz jó). A lenti videóban a Vanguard nevű groteszk démon ellen harcolnak – ez lesz az első kihívás a játékban.

A Demon’s Souls PlayStation 5-nyitócímként november 12-én rajtol Amerikában és 19-én Európában. PC-re is jönne?! Először egy rossz trailert publikált a Sony – ezt elrejtette azóta, és a cég a PCGamernek beismerte, hogy az egy baki volt – PlayStation 5-exkluzív játékról van szó.

Forrás: Gematsu, PCGamer

 

 

 

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Assassin’s Creed Valhalla

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu