Resident Evil 8 Village: Tim Burtont idézi a zombis játék új trailere [VIDEO]

A tegnap esti PlayStation 5 bemutató a Capcom ősrégi horrorsorozatának legújabb, készülőfélben lévő részébe, a Resident Evil 8 Village-be engedett bepillantást egy trailer segítségével, amely Tim Burton animációs filmjeinek stílusára emlékeztetett.

Várható volt, hogy a Capcom is mutat részleteket a már nagyon várt horrorcíméből a PlayStation 5 nagy bemutatóján, szóval nagyon nem lepődtünk meg, de persze, örültünk, hogy itt van a legújabb, nem kicsit hátborzongatóra sikerült előzetes, amely a patinás horrorsorozat, a Resident Evil nyolcadik részéből, a Village-ból mutatott egy borzongató trailert. Az RE Engine még a mostani generáción mutatkozott be három játékon (Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake) is keresztül, ám ennek fejlettebb, modernebb változatát használja majd persze a következő rész. A Village-ben Chris Redfield most nem igazán pozitív szereplőként karakterként van megjelenítve, hogy később hogyan alakul majd karakterének története és sorsa, az persze a játékból derül majd ki.

A trailerben emellett egy rövid kis, filmen belüli filmecskét is láthatunk, amely Tim Burtonnek olyan klasszikus animációs filmjeire is emlékeztetnek, mint A halott menyasszony, vagy a Karácsonyi lidércnyomás. A játék valahol Kelet-Európában játszódik, szóval passzol hozzá(nk) ez a lidércnyomásos hangulat.

A Resident Evil Village 2021-ben jelenik majd meg, a PlayStation 5 mellett nyilván Xbox Series X-re és S-re, és PC-re is.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu