Ori and the Will of the Wisps: most már Switch-en is [VIDEO]

Egy limitált gyűjtői kiadást is felmarkolhatunk, hogy minden egy helyen legyen.

A Microsoft és a Moon Studios meglepetésként az Xbox One, PC duó után a Nintendo Switch-re is elérhetővé tette a második Ori-játékot, az Ori and the Will of the Wispset a Nintendo eShopon harminc dollárért – euróból átszámítva ez kb. 11 ezer forint. Az Xbox One, PC (Steam, Microsoft Store) verzió március 11-én jelent meg. A technikai csoda ott rejlik, hogy a Switch-port 60 FPS frame rate-tel rendelkezik!

A Nintendo weboldalán az a jellemzés, hogy ez a játék az Ori and the Blind Forest fejlesztőitől származik, és ebben egy új kalandra számíthatunk egy nagy, egzotikus világban, ahol hatalmas ellenfelek és kihívásokkal teli puzzle-k várnak ránk, de ezek legyőzése során felfedezhetjük Ori igazi sorsát.

Egy kézzel faragott narratív élményben lehet részünk mély, érzésekkel teli történetmeséléssel, meggyőzően szép környezettel, és egy kiváló soundtrackkel. Új képességekre is szert tehetünk az út során, hogy Ori a ki nem mondott veszélyekkel is meg tudjon küzdeni a lélekfegyverek, spellek, és támadások segítségével. Egy új szilánk (shard) rendszer is van, amivel erősíthetjük karakterünk képességeit, és így a hatalmas bossfightokat is le lehet könnyebben győzni. Az új karakterek segítenek Ori rejtélyes sorsának felfedezésében, és ha elég jól vagyunk, a Spirit Trials módban a ranglétrára is feljuthatunk, ha megfelelően magas pontszámunk vagy alacsony időnk van.

Ha ez nem lenne elég, az iam8bit bejelentett egy gyűjtői kiadást, ami mind a két játékot fizikai formátumban magába foglalja. De mind a két játék külön tokban jön, megfordítható borítóval. Vannak művészeti kártyák, egy sötétben világító kitűző Ku-val és Orival, egy kiskönyvben a fejlesztés során létrehozott skiccek közül is találhatunk néhányat, egy kézikönyvet, és egy letöltőkódot is kapunk mind a két játék soundtrackjéhez. Az egész pedig egy sötétben világító dobozban van. Előrendelés itt, de az ár nem olcsó: 150 dollár Nintendo Switch-re, Xbox One-ra, és PC-re.

Úgyhogy minimum 45 ezer forint, de ha vámolni is kell, akkor jobb lesz 60 ezerrel számolni.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu