Az csiripelik a madarak, hogy Tom Hardy lehet a következő James Bond…

MOZI HÍREK – Az Independent írása szerint Tom Hardy kapná meg James Bond 007 szerepét, sőt, már novemberben megtörtént volna a bejelentés, ha nincs pandémia.

A James Bond filmekre jellemző, hogy amikor az egyik 007-es színész kezd kiöregedni, vagy más okból lép le, akkor kell helyette más valakit találni. Ez már közel vagy 50 éve mindig felmerül, most, a Nincs idő meghalni után pedig ismét rendkívül aktuális kérdés a rajongók számára, lévén a Daniel Craig utoljára bújik a 007 öltönyébe, hogy megmentse a világot. Craig egyébként már korábban is le akart lépni a franchise-tól, de még erre az utolsó filmre rávették.

Hogy konkrétan ki lesz az utódja, azt persze még nem tudni, de a találgatások már régóta tartanak. Már egyébként egy mesterséges intelligenciát is bevettek, Henry Cavill és Tom Hardy nevei is felmerültek és most utóbbi került hirtelen a porondra.

Az Independent jelentése szerint ugyanis egy olyan nem hivatalos információ terjeng, hogy Tom Hardy lehetne majd az új 007-es. Sőt, állítólag Hardy mint Bond már le is van fixálva, idén, novemberben történt volna meg a nagy bejelentést, ám a terveknek a koronavírus-pandémia keresztbe tett.

Persze, mindez még csak pletyka, az Independent azt is hozzá tette, hogy egyáltalán nincs ez megerősítve bennfentesek által sem, viszont a rajongók már most reagáltak a hírre, illetve annak lehetőségére, hogy Tom Hardy legyen James Bond. Persze, van olyan, akinek tetszik az ötlet, viszont sokak szerint nem illene rá a szerep, továbbá sokan kételkednek abban is, hogy tényleg már most keresik az új Bondot, lévén a Nincs idő meghalni című filmet még be sem mutatták. Ráadásul az aktuális James Bond-filmet eredetileg tavaly novemberben mutatták volna be, de februárra, majd később áprilisra csúsztatták, és majd a tavaszi premier is meghiúsult a koronavírus-járvány miatt. Nyilván azért a James Bond filmeket gyártó cégek és stúdiók fejesei már régóta Daniel Craig utódját, szóval több mint valószínű, hogy az új 007-est játszó színész nevének bejelentése tényleg megtörténhetett volna idén novemberben.

Másrészről viszont sokan már azért is kételkednek abban, hogy Tom Hardy lesz az új Bond, mert a színész már kicsit idős lehet a szerepre: idén töltötte be a 43-at. Igaz, például Roger Moore kora sem volt akadály, hogy a színész 007-essé váljon, még a negyvenes évei elején, és ő még idősebb koráig játszotta James Bondot, mint most Daniel Craig: Moore utolsó filmje, a Halálvágta 58 éves korában készült, Craig pedig márciusban töltötte be az 52-t.

Érdekesség még, hogy Tom Hardy már alakított titkos ügynököt (csak éppen a CIA szolgálatában) a 2012-es Kémes hármas című filmben Chris Pine mellett.

Nektek mi a véleményetek Tom Hardy-hoz az új Bond szerepében? Az nyilvánvaló, hogy az angol színésznek le kellene borotválnia a szakállát, továbbá talán kissé robosztus is a szerephez. Persze, ilyen alapon Daniel Craig sem kaphatta volna meg azt. Az egészen biztos, hogy Hardy színészi kvalitások terén nem szenved hiányt…

Ami Daniel Craig utolsó filmjét illeti: a Nincs idő meghalni egyelőre úgy néz ki, hogy november 19-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: Independent

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu