Dave Bautista szerint a Szikla „k*rvára nem” nagy színész

MOZI HÍREK – Két színész, két volt pankrátor: Dwayne „a Szikla” Johnson és Dave Bautista, akikből pankrátor karrierjük után később filmsztár lett.

A két sztár az izomagy szerepekből aztán egyre fontosabb szerepeket kapott a Dwayne Johnson akció-vígjátékokban, katasztrófafilmekben, a Halálos iramban-sorozatban szerepelt, illetve Black Adamként is szerepelt majd a DC Moziverzumban, Dave Bautista pedig James Bond-verőlegényből (Spectre) A galaxis őrzői-filmekben a népszerű Draxként szerepelt, illetve láthattuk a Blade Runner 2049-ben is, legközelebb pedig egy más Denise Villeneuve-filmben, a Dűnében is láthatjuk majd. Vagyis mindketten nagyszerű nagy utat tettek meg, viszont Bautista szerint ez csak ré jellemző, a Szikláról viszont nem vált profi színésszé. Bautista a következő szavakkal kommentálta véleményét:

„A Szikla és John Cena pankrátorok, akikből filmsztár lett. Én viszont valami másféle vagyok. Én [csak] voltam pankrátor. Most már színész vagyok.”

Azt azért hozzátette, hogy a Sziklában van valami egészen különleges, ezt sohasem vitatná el tőle.

„Ám, hogy nagy színésznek nevezném-e őt? Hát kib*szottul nem!”

Bautista úgy gondolja, hogy Cena és Johnson nem tudnak elszakadni az akciófilmektől, ám ő egyáltalán nem ilyen karriert akar építeni magának. Ezzel zárta véleményét:

„Én jó szerepeket akarok. Nem érdekel a Halálos iramban vagy az Űrdongó. Én nem ilyen jellegű sztár akarok lenni. Én a Dűnében akarok szerepelni, Denis Villeneuve-vel szándékozom dolgozni, meg Sam Mendes-zel, Jodie Fosterrel és Oscar-díjas alkotókkal. Büszke vagyok arra, hogy egy karakterszínész lehetek.”

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu