Itt a 007 Nincs idő meghalni második szinkronizált előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Nincs idő meghalni traileréből megtudhatjuk, hogy James Bond 007 is és autója is alaposan megsínylik majd az eseményeket, Léa Seydoux még mindig gyönyörű, Rami Malek pedig arca pedig kellően rút lesz a filmben.

Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

A nagy elvárások miatt egyébként elég nehezen született meg a film. A producerek sorra, egymás után rúgták ki a rendezőket, zeneszerzőt is cseréltek az utolsó pillanatban, sőt, még a genderkérdésekben is állniuk kellett a sarat, mikor kiderült, hogy Bond utódja egy fekete nő lehet a 007-es szerepében. Megérkezett a második szinkronos előzetes is, amely Bond emberibb oldalát is megmutatja az előző filmekhez képest: Craig sokkal inkább megtörtebb, sebezhetőbb, ami miatt emberibb is, és nagyon úgy fest ezúttal is egy nő miatt kerül bajba. Az illetékes femme fatale-t a Léa Seydoux alakítja, aki többek között Enyedi Ildikó filmjében, a Feleségem történetében is játszott, továbbá mi, gamerek, a Death Strandingből is ismerhetjük. Persze közben egy régi (Chistoph Waltz) és egy új, titokzatos gonosztevő (Rami Malek) is szeretné őt elpusztítani. Az Oscar-díjas Rami Malekkel egyébként ebben a trailerben új jeleneteket is láthatunk, továbbá újabb akciójeleneteket is a régi, már eléggé behatóan ismert hídas epizód mellett. Szegény klasszikus Aston Martin autó sem ússza meg alapos leamortizáció nélkül, az már a trailerből is kiderül.

A filmet egyébként eredetileg áprilisban mutatták volna be, de sajnos a világszerte pusztító koronavírus-járvány közbeszólt, így a 007 Nincs idő meghalni premierjét novemberre halasztották. A stúdió még mindig ezzel a bemutatóval számol, így a hazai premier tervezett dátuma továbbra is 2020. november 19.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu