Több VR-platformra is megjelenik a Sniper Elite VR [VIDEO]

A Facebook Connect során a Rebellion és a Facebook által birtokolt Oculus bejelentette, hogy Oculus Questra is meg fog jelenni a Sniper Elite VR.

A Sniper Elite VR-t először csak PlayStation VR-ra jelentették be, aztán a tavalyi E3-on, később az idei PAX Easten is kiállította a Rebellion a virtuális valóságban játszódó mesterlövészkedést, ami úgy tűnik, hogy képes lesz önálló, PC-t (vagy PlayStation 4-et, PlayStation 5-öt) nem igénylő platformokon is futni (igaz, pl. az Onward vagy a Phantom: Covert Ops is megvalósította ezt).

A sajtóközlemény szerint a Sniper Elite VR-ban egy töltény is megváltoztathatja a harc végkimenetelét. A helyszínünk Dél-Olaszország, 1943. A fasiszta/náci erők elfoglalják a szülőföldünket, és lopakodásra, illetve a hiteles fegyverekre hagyatkozva kell a mesterlövészkedést alkalmazni, mert a történet szerint az egyik legjobbak vagyunk a szakmában. Az olasz ellenállás oldalán igyekszünk fegyvert ragadva a realisztikus ballisztikára és az immerzív fegyverinterakciókra építve új dimenzióba vinni a mesterlövész-szimulációt, ami a Rebellion szerint teljesen új szinten lesz.

Egy új sztoriról lesz szó, így nem a Sniper Elite négy fő részének valamelyikét ültették át VR-ra. Tizennyolc új küldetést, továbbá több órányi lenyűgöző játékmenetet ígér a Rebellion. Az ellenfelek ellen pedig a többet ésszel, mint erővel gondolatmenetet kell alkalmazni, de a járművek is taktikai lehetőségeket kínálnak majd. A második világháborús fegyverek mind hitelesek lesznek, így az akkor használt gépfegyverek, puskák, pistolok, shotgunok, gránátok és robbanó töltetek fordulnak majd meg kezeink között. Természetesen a röntgen gyilokkamera sem marad ki (ez a Sniper Elite-sorozat egyik alapeleme).

A Sniper Elite VR-t a Rebellion mellett a Just Add Water és a Coatsink fejleszti. Megjelenési dátum még nincs, de a SteamVR, PlayStation VR, Oculus Quest platformokra készül (az új Oculus Quest pedig kiüti a ringből az Oculus Rift S-t). A koronavírus-világjárvány miatt pedig nem is vádoljuk őket a megjelenési dátum nem közlésével…

Forrás: UploadVR, Rebellion

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu