Marvel’s Spider-Man: a PlayStation 5-ös különálló kiadás sincs kizárva

A PlayStation 4-re már két éve megjelent Marvel’s Spider-Man esetében talán önmagában is számíthatunk egy PlayStation 5-ös kiadásra.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales esetében ugye lesz egy alap verzió, illetve az Ultimate Edition. Az utóbbi, drága kiadás nem véletlenül fog többet kóstálni, ugyanis ezzel a verzióval megkapjuk a Marvel’s Spider-Man PlayStation 5-ös remasterelését is. Ezzel dupla Pókember-dózisban részesülhet az, aki több pénzt ad ki a PlayStation 5-ös nyitócímek egyikéért.

A két játék fejlesztőcsapata, az Insomniac Games (akiket a Sony Interactive Entertainmentbe emelt a Sony a felvásárlás után) a Twitteren megerősítette, hogy a Marvel’s Spider-Man alapkiadásából származó elmentések nem lesznek használhatóak a PlayStation 5-ös remasterben, úgyhogy hiába a PlayStation 4 > PlayStation 5 támogatás (a PS4-es verzió működni fog a PS5-ön), az elmentéssel trükközni nem lehet. A stúdió gondolkodott azon, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales alapkiadását előrendelők kifizethessék a 20 dolláros árkülönbséget, hogy a 2018-as pókkalandokat frissíthessék a PlayStation 4-ről a PlayStation 5-re.

Ettől függetlenül az Insomniac Games és a Sony Interactive Entertainment egyáltalán nem tervezi. hogy a Marvel’s Spider-Man PlayStation 5-ös remasteréből lemezes kiadást készíthessenek. Úgyhogy ilyesmit például csak a Limited Run Games próbálhat meg – ők csinálnak több játékból is a nevükhöz méltóan korlátozott példányszámú lemezes/kazettás verziót. Végezetül még azt is elmondták, hogy ezúttal nem terveznek gyűjtői kiadással, mert szerintük is jobb ötlet lenne inkább egy új konzolra összegyűjteni a pénzt, illetve azért jusson az év végén esetleg más játékokra is.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 nyitócímeinek egyike lesz, így Európában november 19-étől, az amerikai rajtnál egy héttel későbbi időponttól lesz kapható, viszont hivatalos, hogy lesz belőle egy PlayStation 4-es verzió is (ami ugyanekkor jön). A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenes lesz. A Marvel’s Spider-Man PlayStation 5-ös remasterje pedig jelenleg csak a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition mellé jár.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu