Érdekes választ adott Nikolaj Coster-Waldau arra a kérdésre, hogy ő alakítja-e majd Joelt a The Last of Us HBO sorozatban

MOZI HÍREK – Rajongóktól kapta meg a Trónok harca sztárja: Nikolaj Coster-Waldau azt a kérdést, hogy vajon ő lesz-e majd Joel a The Last of Us-ban. A színész kitérő választ adott.

Nikolaj Coster-Waldau már rengeteg filmben szerepelt, de mégis a Trónok harcában vált ismertté, mint Jaime Lannister. Nagyon sokan szeretnék, ha ő vállalná el Joel szerepét a The Last of Us sorozatban, szóval várható volt, hogy kerek-perec a sztárnak szegezik a kérdést.

Erre konkrétan most a Redditen került sor, ahol Nikolaj Coster-Waldau egy meglehetősen „nesze semmi, fogd meg jól”-típusú választ adott:

„Most szereztem be a második részt. Kiváló játék!”

És… ennyi. Tehát nem is válaszolt igennel, de nemet sem mondott.

A The Last of Us sorozatváltozatot először márciusban jelentette be az HBO. Igencsak rangos alkotók állnak mögötte: a Csernobilt is jegyző Craig Mazin, továbbá az eredeti PlayStation exkluzív címek író-rendezője, Neil Druckmann a Naughty Dogtól.

Coster-Waldau azt az örök kérdést is megkapta, hogy elégedett-e a Trónok harca befejezésével. Erre röviden pusztán ezt a választ adta: „IGEN.” Nos, pár hete még valamivel komplexebb véleménye volt ebben a témában: bár akkor is kijelentette, hogy szerinte teljesen okés volt a befejezés, de azért hozzátette, valamilyen szinten megérti azokat is, akik jóval drámaibb halált szántak volna Jaimenek.

A The Last of Us: Part II tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu