Kit Harington szerint a világnak már nincs szüksége maszkulin hősökre

MOZI HÍREK – A trónok harca sztárja, Kit Harington ezentúl nem játszik többé Havas Jon-féle figurákat, elege van ebből a sztereotípiákból.

A trónok harca után alkoholelvonó kúrán résztvevő Kit Harington gyakorlatilag csak egyetlen sorozatban láthattuk és ott is pusztán csak egyetlen rész erejéig. Kit Harington talán ebből vonta le azt tanulságot, illetve hozta meg saját döntését, amelyet a The Telegraph múlt hétvégén publikált interjújában osztott meg. Konkréten ezt nyilatkozta a magazinnak:

„Többé már nem érdekelnek a Havas Jon-féle hősies, maszkulin karakterek, rájuk ugyanis már nincs szüksége a világnak.”

A Trónok harcával világhírűvé vált színész részletesen is kifejtette gondolatát. Szerint a férfiak a második világháború óta, tulajdonképpen generációról generációra örökölik át őseiktől a különféle érzelmi gátlásaikat. Nem beszélnek arról, hogyan éreznek, mert attól gyengének tűnnek, és az szerintük nem férfias dolog.

„Nem akarom többet eljátszani a csendes, hős férfi szerepét. A világnak nem ilyen maszkulin hősökre van szüksége.”

Az HBO-sorozat 2019. májusban látható utolsó része óta nem szerepelt Kit Harington semmilyen új filmben, egyedül a Netflix-féle Criminal: Egyesült Királyság című antológiasorozatban, és abban is pusztán egyetlen részben. Persze, azért nem hanyagolják el, hiszen rövidesen az MCU-ban is szerepelni fog az Örökkévalókban, egy másik Trónok harca színésztársával, Richard Maddennel egyetemben. A filmet eredetileg idén novemberben mutatták volna be, azonban a koronavírus miatt 2021. február 11-re halasztották az amerikai premiert.

Forrás: The Telegraph

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu