Nicolas Cage és Pedro Pascal együtt jöttek Budapestre Cage új filmjét forgatni

MOZI HÍREK – A The Mandalorian főszerepét is eljátszó Pedro Pascal a Parlament előtt mosolyogva pózolt.

Návai Anikó Instagram-posztjából lehetett megtudni, hogy Budapestre érkezett Nicolas Cage és Pedro Pascal, a 444 írása alapján azért, hogy a The Unbearable Weight of Massive Talent című filmjét forgassák, amelyben saját magát alakítja majd. Návai szerint rövidesen egyébként Tiffany Haddish (Mint egy főnök) is csatlakozik a produkcióhoz. Haddish verbuválásáról a a Deadline írt még a hét elején.

A filmről korábban már publikáltunk, viszont a sztori még nem volt ismert: Cage egy Tarantino-filmben szeretne játszani, miközben a lányával való elromlott viszonyán is megpróbálja javítani, továbbá – amolyan Karinthy-stílusban – néha eszmecserét folytat saját, 90-es évekbeli énjével is, aki a szemére hányja, hogy oly sok rossz filmben szerepelt, és hogy sztárstátuszának már vége. Cage emellett jó sok adósságot is felhalmozott, ezért elvállalja, hogy részt vesz egy mexikói milliárdos születésnapi buliján, azonban az ünnepeltről rövidesen kiderül, hogy drogbáróról van szó, aki egyébként az egyik helyi elnökjelölt lányát is elrabolta. Az amerikai hírszerző szolgálat: a CIA is képbe kerül, miután arra kérik Cage-t, hogy szerezzen nekik információt a túszról.

Augusztusban pedig arról is tudomást szereztünk a The Wrap információja alapján, hogy a Star Wars: The Mandalorian sztárja: Pedro Pascal is játszik majd a filmben. Őróla most egy fotó is készült a Parlament előtt, amit a @pedropascalfanaccount rajongói Instagram-oldalra is felkerült.

A posztszövegből kiderül, hogy Pascal is vélhetően a Cage-film miatt jött Budapestre, továbbá az is, hogy a színész a határzár miatt állítólag ittragadt Magyarországon. Sebaj, majd egy betyárfilm főszerepét eljátssza, ha már nem engedik innen sehová!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu