DOOM Eternal: Xbox Game Passra ugrik Doom Slayer

A Microsoft hatása már most érzékelhető a Bethesdán.

Tegnap már említettük, hogy a(z Xbox) Game Pass előfizetéses rendszerbe bejuthat a március 20-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (Steam, Bethesda.net) megjelent DOOM Eternal, ami nemsokára egy önálló kiegészítőt kap (The Ancient Gods – Part One – erről is beszámoltunk korábban). A Microsoft és a Bethesda pedig nem sokáig csinálta a tease-elést, ugyanis már hivatalossá vált (az Xbox oldalán): Doom Slayer, a két reboot főszereplője bejut a játékkínálatba, amiről Phil Spencer, az Xbox-vezér már kijelentette, hogy a redmoniak által felvásárolt kiadó „ikonikus” játékaival biztosan bővíti majd a Game Pass-t.

A DOOM Eternal a 2016-os DOOM közvetlen folytatása, és Doom Slayer – aki még inkább megállíthatatlan és könyörtelen hatalom lett az előző felvonás óta. A küldetés persze továbbra a pokol kipucolása (már amennyire ez lehetséges) és az emberiség megmentése. Az egyjátékos kampányban a Föld mellett a Marsra is eljutunk a pokoli kitérő után. A fegyvereket fejleszteni lehet, gránátokat is hajíthatunk, és a képességeink is eléggé komolyan erősödhetnek a történet során, így a démonok szétpuffantása és széttépése (rip and tear) akár még könnyebb is lehet, igaz, az utóbbi tényező révén szerezhetünk muníciót és életerőt.

Aztán jön a The Ancient Gods Part One is, ami már alig egy hónapra van csak a megjelenéstől, és itt a történet komolyabb fordulatot vesz (a pokoli hordák lerohanták a mennyországot, és itt is multidimenzionális támadásról beszélhetünk). Ez az önálló kieg október 20-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és valószínűleg ez is felüti majd a fejét a Game Pass-on.

Addig pedig az alapjátékot játszhatjuk a rendszerben: a DOOM Eternal október elsején jut be a(z Xbox) Game Pass rendszerbe, a PC-s kiadás pedig valamikor az év folyamán kapja meg (a pontos dátum még nem ismert). A játékból pedig a Google Stadia kiadás mellett next-gen verzó is készül, így a PlayStation 5-ön és az Xbox Series-en is játszhatjuk. A Nintendo Switch átirat pedig még mindig várat magára.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu