Dynasty Warriors 9 Empires: cross-gen harcok mindenkinek [VIDEO]

Az Omega Force játékát (vagy inkább önálló kiegészítőjét…?) a Koei Tecmo majdnem minden platformon ki fogja adni.

A kiadó jellemzése szerint a Dynasty Warriors 9 Empires kombinálja a franchise-ra jellemző 1 vs. 1000 harcokat a parancsnoki tisztséggel. Az ősi Kínát kell egyesítenünk a fegyverünkkel és a stratégiával. A nagyobb harcokat a Siege Battles képviseli: itt a térképen a fontosabb területeket (pl. kastélyokat) elfoglalhatunk az erre kijelölt egységekkel. Nagyobb tétért folynak a harcok, és a csatatéren parancsnokként pl. a tüzes támadásokkal is leverhetjük az ellenállást, legvégső esetben pedig személyesen is nekik eshetünk. Persze a stratégia miatt nem lehet mindig csak nyers erővel lekaszabolni az utunkban álló csapatokat, mert lehet, hogy a távolban egy erősebb sereg vár ránk, ami a megcsappant csoportunkat elsöpri.

Persze a Three Kingdoms-élmény (Három Királyság, utalás a Romance of the Three Kingdomsra) révén a diplomácia útján is sikeresek lehetünk (függetlenül, sógunként, magánszemélyként, nem kormánnyal összefüggésben), de ha az nem jön össze (ami nem biztos, hogy jó, mert a kapcsolatépítés és a vezetőkkel való kapcsolattartás a nemzetépítés szempontjából hatalmas jelentőséggel bír), akkor bizony a kastélyért zajló harcokban a kapukat el kell foglalni. Az Edit Function segítségével eredeti karaktert faraghatunk. A játék története során a többi közhivatalnokkal történő interakciónk révén személyesebb és drámaibb lesz az élmény, állítja az Omega Force és a Koei Tecmo.

Akihiro Suzuki, a Dynasty Warriors-sorozat producere szerint a Dynasty Warriors 9 Empires nem rendelkezik a Dynasty Warriors 9 alapkiadásában látott (és lényegében kihasználatlan) nyílt világú rendszerrel. Ehelyett inkább az Empires-részek természetes evolúciójáról van szó, ami a Dynasty Warriors 9 erőforrásaival akar egyedibb, és a méretet megmutató harcokat teremteni.

A Dynasty Warriors 9 Empires 2021 elején érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (ezen belül is Steamre), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Még kérdéses, hogy a kilencedik rész komolyabb eredményt tud-e majd felmutatni a nyolcadik felvonáshoz képest. Két játékosnak osztottképernyős játékmenet is lesz.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu