Devil May Cry 5 Special Edition: Vergilt is láthatjuk a bővített verzióban [VIDEO]

Nincsen Devil May Cry Special Edition újrakiadás nélkül, így a Devil May Cry 5 is kap egy ilyen változatot.

A Capcom is erősen képviseltette magát a Tokyo Game Show 2020-as közvetítésekben (nem csoda, ugyanis egy japán kiadóról beszélhetünk…), így itt is bemutatta a PlayStation 5-re és az Xbox Series párosra tervezett kiadást az új DMC-ből (amiről azt mondta a Capcom, hogy pl. a ray tracing miatt nem fogják PC-re kiadni, ami akkora bullshit mint ide Makó: csak várnak vele, aztán Denuvóval megpakolva kiadják később).

A Devil May Cry 5 SE tehát a PlayStation 5-ön, az Xbox Series X-en és az Xbox Series S-en ray tracinggel (sugárkövetéssel) is rendelkezik, lesz egy Turbo mód is a gyorsabban hentelni kívánóknak, továbbá a Legendary Dark Knight mód is fontos. Vergil is bejut a játékba, de sajnos őt nem nagyon mutatták sokáig – valószínűleg ezzel is szépen megváratnak még minket.

A sajtóközlemény szerint a next-gen konzolok erejét ki fogja használni a Devil May Cry 5 Special Edition, és személyre szabhatunk pár dolgot a nekünk megfelelő játékélmény miatt. A fotorealisztikus megvilágítási effektek a ray tracinget kihasználhatják, de akár a legnagyobb felbontást is választhatjuk, viszont ha nekünk mindenek felett a jobb teljesítmény és ebből adódóan a minél nagyobb frame rate a fontos, akkor ezt is előnyben részesíthetjük (akár 120 FPS). A 3D-s audió révén hallani fogjuk körülöttünk, hogy mégis mi történik a háttérben, vagy honnan rohan felénk egy ellenfél, és természetesen a töltési idők is jelentősen csökkennek a next-gen konzolokon. És azokon Vergil is játszható karakter lesz. A DualSense segítségével a PlayStation 5-ös verzió az adaptív ravaszokat is kihasználja, hogy a feszültséget az ujjbegyeinken keresztül érzékelhessük.

A Devil May Cry 5 Special Edition nyitócím lesz a PlayStation 5-nek (így Amerikában november 12-étől, Európában november 19-étől lesz elérhető) és a két Xbox Series konzolnak is (november 10-étől). A PlayStation 4-esek és az Xbox One-osok is megvehetik majd Vergilt, mégpedig öt euróért (1800 forintért)!.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu