Dwayne Johnson nyilvánosan támogatja az egyik USA elnökjelöltet – erős válaszreakciókat kapott a rajongóitól! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson Twitteren írt arról, hogy melyik jelölttel szimpatizál és azonnal nagyon kemény negatív reakciókat kapott a másik oldalról!

A Szikla publikusan jelezte, hogy melyik oldalt támogatja majd a 2020-as elnökválasztáson, és a pankrátorból színésszé vált Johnson azonnal hihetetlen mennyiségű – rendkívül változatos – válaszreakciót kapott a rajongóitól, illetve a kétféle oldal szimpatizánsaitól.

Bár már arról is esett szó, hogy maga a filmsztár is elnöknek jelölteti magát (ezt nagyon sok fanja szíves-örömes támogatná és rá szavazna), azonban Dwayne Johnson most először szólalt fel publikusan egy politikai kérdésben. Ezekkel a szavakkal fogalmazta meg politikai állásfoglalását Twitteren:

„Mint politikailag független centrista, korábban már szavaztam mindkét oldalra, viszont ebben az elnökválasztásban Joe Bident és Kamala Harrist támogatom. A progressziónak bátorságra, humanizmusra, empátiára, erőre és KEDVESSÉGRE ÉS TISZTELETRE van szüksége.”

Johnson videótweetjében részletesebben is kifejtette, hogy miért támogatja Joe Bident és Kamala Harrist. Arról beszélt, hogy őt, amikor személyesen beszélt mindkét jelölttel, meggyőzték, hogy miképpen gondolkoznak Amerika jövőjéről és a videótweetjében fel is hívta mindkettőjüket.

Johnson kihangsúlyozta még, hogy már csak öt hétre vannak hátra a választástól, amely az Egyesült Államok számára a legfontosabb választás több évtizede. Számára a „tisztesség”, az „egyenlőség” és a „kedvesség” a legfontosabb kulcsszavak, „mert a kedvesség számít.”

Vicces anekdota egyébként, hogy nemcsak a Sziklának, de Donald Trumpnak is volt egy fajta pankrátor szereplése: még 2007-ben, amikor még kilenc év volt hátra, hogy elnökként megválasszák, ő is részt vett egy pankrátor show-ban, ahol az azóta mémjéről híressé vált Vince McMahont, a WWE CEO-jának vezetőjét „verte meg” egy egyszerre borzasztóan vicces és kretén performansz keretében, ahol később McMahon fejét borotvával kopaszra nyírta a porondon.

Forrás: The Rock Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu