171: konzolos verziókkal is bővül a brazil kaland [VIDEO]

Már nem csak PC-re fejleszti a Betagames Group a 171-et (nem vicc: ez tényleg a játék neve).

A Betagames Group játékát a QUByte Interactive már nem csak PC-re (Steam) fejleszti a nyíltan a Grand Theft Auto-sorozat által inspirált 171-et, hanem már Xbox Series-re (Xbox Series X, Xbox Series S), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re is hegeszti már az immár multiplatformnak nevezhető játékot, de sajnos még fogalmunk sincs arról, hogy ezek a portok pontosan mikor is fognak majd megjelenni. Marivaldo Cabral, a QUByte Interactive producere a Gematsunak elmondta, hogy egy PlayStation 5-ös verzió is tervben van, de ezzel kapcsolatban a Sony Interactive Entertainment végleges megerősítésére várnak.

A QUByte Interactive jellemzése szerint a 171 egy nyílt világú akció-kaland játék, amit a Grand Theft Auto stílusára mintáztak (tehát tényleg őszintén beismerik, hogy a 3D-s GTA címek szolgáltak inspirációként), de a helyszín azért különlegesnek mondható. Nem valami amerikai vagy európai kies zsákutcáról van szó, hanem egy kitalált brazil közösség szolgál a játék helyszíneként. A dél-amerikai ország tipikus környezetét is átveszi, továbbá több játékmenettel kapcsolatos mechanikára számíthatunk. Így például tuningolhatjuk az autónkat, távolról is harcolhatunk (lőfegyverekre kell gondolni), illetve a közelharc sem lesz elhanyagolva. Mivel egy nyílt világú játékról beszélünk, ne feledkezzünk meg a nyílt világ felfedezéséről sem.

Úgyhogy a tervek szerint a 171 (ami nagy eséllyel egy brazil közszó lehet, és csak mi nem értjük pontosan, hogy mit is jelent, PC-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve – jelenleg még nemhivatalos módon – PlayStation 5-re készül. Az Unreal Engine 4-et használó játék talán túl nagyra törő, és ezért még érdekes lesz látni, hogy a brazil fejlesztők mennyire kidolgozott játékkal állnak elő majd – általában ugyanis a sokat akar a szarka elvére gondolva láttunk már ambíciózus indie címeket padlóra esni.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu