PlayStation Plus: mire számíthatnak az előfizetők októberben? [VIDEO]

A szeptemberi szokatlan páros után újra itt az alkalom, hogy feltegyük a kérdést: azok, akik a Sony szolgáltatására előfizetnek, milyen játékokat szerezhetnek be cserébe ingyen az ősz második hónapjában?

A szeptemberi duót még mindig szokatlan leírni is, és október ötödikéig elérhetőek maradnak a Plusosoknak, úgyhogy addig még van idő behúzni a PlayerUnknown’s Battlegroundsot (nem vicc: egy battle royale játékot adtak oda ingyen – azért ez nem éppen megszokott a Sony-tól), illetve a Street Fighter V-öt (azért ez is eléggé merész lépés a cégtől, mert a játék alapkiadása már több mint négy és fél éve, hogy megjelent PlayStation 4-re és PC-re, és szinte biztos, hogy a Capcom már dolgozik a következő felvonáson, mert a japán kiadó nem akarja elhanyagolni az eSportos jelenlétet, mivel a riválisok között például a Virtua Fighter tervez egy támadást ezen a fronton).

De akkor nézzük, hogy október hatodikától mit kapnak azok, akik PlayStation 4-en online multiplayerezni szeretnének (ehhez kell ugyanis leginkább a PlayStation Plus). Az első játék 2017 egyik botrányos játéka volt: az Electronic Arts és a Ghost Games alkotásáról beszélünk, pontosabban a Need For Speed: Paybackről, ami anno a lootboxos tuningrendszerrel katasztrófa volt, és akkor finomak és nőiesek voltunk. Jó, akkor mi a másik játék? Az talán nagyobb figyelmet fog kapni, ugyanis a Dontnod játékáról van szó. Nos, nem a Life is Strange-ről, hanem a Vampyr-ról. Úgyhogy egy autós játék mellé egy akció-RPG jár (utóbbiban pedig néhány NPC-t érdemes lesz elfogyasztani, ugyanis tényleg egy vámpírról beszélhetünk). És ennyi. Nincs más játék, nincs extra, nincs bónusz tartalom.

Ez nem valami nagy dobás, de talán valamivel jobb párosításról beszélhetünk, mint amit a PUBG / Street Fighter V hozott össze egy hónappal korábban. Reméljük, hogy a PlayStation 5 eljövetelével azért a PlayStation Plus is komoly erősödésbe kezd, mert itt van hova fejlődnie a Sony-nak.

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu