Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Sackboy: ezek az előrendelői bónuszok

Többek között a PlayStation blogon is osztotta meg a Sony a PlayStation 5 több nyitócímével kapcsolatos előrendelői bónuszokat.

Az újabb Pókember kalandjainak előrendelői két bónusz kosztümöt kapnak: az egyik egy fekete-fehér T.R.A.C.K. Suit, a másik pedig egy egyelőre még titokban tartott szuperhősgúnya. Ezentúl egyből megkapják a Gravity Well nevű cuccot, ami összerántja és lefegyverzi ellenségeinket, továbbá három extra képességpont is üti majd a markunkat.

A Demon’s Souls új információknak köszönhetően is kiderült, hogy mit találhatunk a játék Digital Deluxe Edition verziójában, amelyért 100 eurót kell kicsengetni.

Mivel digitális kiadásról van szó, így értelemszerűen digitális extrák kapnak az előrendelők. Az egyik ilyen egy eredeti soundtrack lesz, a többi azonban játékbeli extra cucc. A lista egész terjedelmes, megtaláljuk itt a két páncélszetteket, kardokat, pajzsokat, egy gyűrűket – tehát minden olyan extrát, amit egy fantasy akció-RPG-ben elvárhatunk. A legkülönlegesebb tételnek a Reaper Scythe, értsd, egy bazi nagy kaszának tűnik, ez egy DLC-fegyver lesz, amit viszont ezzel a kiadással csak az előrendelők kapnak meg.

Hozzá kell még tenni, hogy ezek a felszerelések (legalábbis a gyűrű, a fegyverek, a pajzs és a páncélok) az eredeti Demon’s Souls-ban nem szerepeltek, csupán a Remake-be.

Íme, a bónuszok teljes listája:

  • Eredeti Soundtrack
  • Legendary Hero Soul
  • Renowned Warrior Soul
  • Storied Warrior Soul
  • Red-Eye Knight Armor
  • Boletarian Royalty Armor
  • Ritual Blade
  • Hoplite Shield
  • Ring of Longevity
  • Preservation Grains
  • Phosphorescent Grains
  • Bearbug Grains
  • Large Hardstone Shard
  • Moonlightstone Shard

 

A Demon’s Souls november 19-én fog megjelenni PlayStation 5-re, ez lesz a konzol egyik nyitócíme. Az alapváltozatának az ára ~30.000 forint.

Végül, Sackboy rajongói számára sem lesz „rongyos élet” a PlayStation 5 premier: a rongybaba minden kiadása mellé egy digitális képregényt kapunk The Gathering Storm címmel, amely a főhős mentoráról, Scarlettről szól. A Digital Deluxe kiadás emellett egy digitális művészeti könyvet, 20 Sackboy avatárt, egy digitális zenei albumot, 4 más PlayStation-játékok karaktereire kikacsintó emote-ot, és 4 Sackboy kosztümöt is tartalmaz. Természetesen, ahogy ezt már korábban is megtapasztalhattuk a régi Little Big Adventure részekben: ezek a más PlayStation játékok hőseire személyesítik meg: ott lesz Deacon St. John a Days Gone-ból, Sam Porter Bridges a Death Strandingből, Jin a Ghost of Tsushimából és Connor a Detroit: Become Humanból. Emellett kiadnak a játékhoz egy Special Editiont is, ebben minden benne lesz, ami a Digital Deluxe-ben, továbbá még a markunkat üti még egy igazi művészeti könyv és egy valódi plüssfigura is, amely Sackboy tigriskosztümös mása.

A Spider-Man: Miles Morales és a Sackboy: A Big Adventure is november 19-én fognak megjelenni PlayStation 5-re, többek között ezek is a konzol nyitócímei lesznek. Azonban mindkét játékról érdemes tudni, hogy ezek még PlayStation 4-re is megjelennek, ráadásul már november 12-én.

Forrás: PlayStation Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu