Crossplay-jel erősít az Apex Legends is [VIDEO]

A Respawn Entertainment battle royale játéka, az Apex Legends is végre nyit mindegyik platform felé.

Az Electronic Arts a weboldalán jelentette be, hogy a hatodik szezon Aftermarket Collection eventje mellett az Apex Legends megkapja azt az újítást, amire talán már sokan vártak: egymással játszhatnak a PlayStation 4-esek, az Xbox One-osok és a PC-sek. Most viszont az az újítás, hogy a konzolosok egymással játszhatnak, a PC-sek pedig csak a PC-sekkel mérkőzhetnek meg, hogy az egeret és billentyűzetet használók értelemszerűen ne legyenek hatalmas lépéselőnyben, de ha egy Xbox One-os vagy PlayStation 4-es egy PC-ssel ül össze egy csapatba, akkor PC-s meccs jön. Ezt a Respawn azzal magyarázza, hogy a konzolosok így nem kapnak PC-seket, de a konzolos játékosoknak lehetősége adódik egy PC-s baráttal játszani, HA erre van igényük.

Az Aftermarket Collection új kozmetikai tárgyakat és egy korlátozott ideig elérhető módot, a Flashpointot hozza el magával. A Flashpointban épp ezek a Flash pontok játsszák a főszerepet Kings Canyonban elszórva. Ezek feltöltik a HP-nkat és a pajzsunkat is idővel. Cserébe viszont a gyógyító tárgyak eltűnnek a pályáról, így ezek a Flash pontok segítenek abban, hogy túl tudjuk élni a harcokat.

A Respawn szerint az, hogy több csapat is ezen pontok uralmára fog törekedni, egyfajta TDM (team deathmatch – csapatos öldöklés) hangulatot ad az Apex Legendsnek, ami eközben a biztonságos körrel is trükközik: ez folyamatosan kisebb és kisebb lesz, így nem lesz benne megállás. Mindig egy Flash pontra zoomol be a kör, így a harcok is itt fognak véget érni. A medkitek hiánya miatt Phoenix Kiteket lehet a Crafting Replicatoroknál csinálni, de ennek meglesz az ára.

Az Apex Legends Aftermarket Collection eventje október 6-án rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Ettől a naptól kezdve fog működni a crossplay is. A free-to-play játék az Electronic Arts egyik sikeres terméke lett a megjelenése óta.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu