Megint lesz Sikoly-film, Neve Campbell is visszatér

MOZI HÍREK – A kilencvenes években nagy hullámokat vert Wes Craven rendező Sikoly című horrorfilmje, amely bár tökéletes műfaji darab, nem kevés irónia van benne. A késes rém rendületlenül kergeti a lányokat a kisvárosban, de sok vicces bonyodalom és botlás fordul elő a történetben, amikkel a hasonló filmek bevált kliséire utalnak.

Nem csoda, hogy zsinórban további három Sikoly-folytatás készült. Mint akkoriban erről Craven beszámolt, a siker láttán tervben volt az ötödik-hatodik rész is, de különféle okok miatt ezek nem valósultak meg.

Most már viszont sínen van egy újabb film, visszatér benne Neve Campbell, ahogy a késes gyilkos is. Természetesen a nevezetes klasszikus páros, Courteney Cox és David Arquette sem maradhatnak ki.

Ha ez a produkció is sikeres lesz, valószínűleg elkészül a folytatás is, és ezzel a Sikoly franchise már majdnem utoléri a Halloweent.

(Scream – hazai bemutató: 2022. január 13.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu