Remothered: Broken Porcelain: történeti gyorstalpaló [VIDEO]

A Stormind Games játékából készített új videó összefoglalja az eseményeket, amik a Remothered: Broken Porcelain történetéhez vezettek.

Egy fiatal lány (Celeste a neve) eltűnik, miközben az előző rész, a Remothered: Tormented Fathers eseményeit összefoglalják nekünk. Rosemary Reed válaszokat keres, és az általa felfedezett igazságok problémákat fognak okozni. A videó felvezeti a Remothered: Broken Porcelain-t. Ebben pedig Jennifer, egy be nem illeszkedő fiatal, megérkezik az Ashmann szállóba, és összefut Rosemary-vel, aki pedig a Celeste körüli nyomozásáról tér vissza.

A Remothered: Broken Porcelain egyszerre szolgál előzményként és folytatásként (ilyesmi volt a Resident Evil 3 is, és itt mindegy, hogy az eredetiről vagy a remake-ről van szó: amíg Jill Valentine meg nem fertőződött benne, a Resident Evil 2 előtti eseményekről van szó, a meggyógyulása utáni történések pedig már az RE2 utánra tehetőek). A sorozatra oly jellemző feszült környezetet és a történetet előregördítő puzzle-ket sem hagyták ki. A játékosoknak új módjuk is lesz arra, hogy az ellenfelek ne győzzék le őket. Az Ashmann szálló nem evilági veszélyei még a velünk szimpatizáló karakterek hozzáállását is megfordíthatják. Így pedig Jennifer és Rosemary helyzete finoman szólva sem lesz egyszerű, miközben ők a válaszok után fognak kutakodni.

„A Remothered: Broken Porcelain alaposan megváltoztat pár dolgot a sorozatban. Magával hoz új játékmenetbeli és történetmeséléssel kapcsolatos elemeket, amivel új életre kelnek a karakterek, és jobban elmerülhetünk a világban. Ezzel a sorozat régi és új rajongóinak is kedvezni szeretnének. Az Ashmann-szálló mögötti rejtélyeket nem lehet olyan könnyen felfedezni. Az erőteljesnek nevezett vadászok megragadtak az időben, és emiatt a túléléshez több fog kelleni a gyors reakcióknál: stratégiai és leleményes megközelítés kell a kalandhoz. Tudni kell, hogy mikor lopakodjunk, mikor fussunk el, és mikor harcoljunk, hiszen így a vadászok helyett mi leszünk kedvező szituációban,” írtuk még júniusban.

A túlélő horror műfajú Remothered: Broken Porcelain a halasztás után végül egy héttel korábban fog megjelenni – a tervek szerint a Modus Games október 13-án adja ki PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n (Steam).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu