Spider-Man Remastered: durva fenyegetések Peter Parker arccseréje miatt!

A Spider-Man Remastered fejlesztőket és magát Ben Jordant: az új modellt is olyan fenyegetések érték , hogy „levadásszák” őket és „megtalálják” – a stúdió vezetője reagált Twitteren.

„First world problems”- szokták gúnyosan mondani a fogyasztói társadalom legostobább hőbörgéseire és ebbe természetesen a videojátékos döntések, vagy változtatások nyomán keltett indulatok vastagon beletartoznak. Az ilyen esetekre jó példa a legutóbbi a The Last of Us Part 2 volt, amelynek történetvezetése és befejezése is olyan mértékű dühöt váltott ki, hogy az egyik főszereplő szinkronhangja, Laura Bailey konkrétan halálos fenyegetéseket kapott a családjával együtt. Szóval nincs új a nap alatt most sem: a legújabb, szintén Sony-hoz kötődő őrület eredete a Marvel’s Spider-Man Remastered, amely az Insomniac azon döntése nyomán eszkalálódott, hogy megváltoztatják a játék új verziójában Peter Parker fizimiskáját. Az ok – az Insomniac és a Sony szerint – az, hogy az új arcot adó Ben Jordan „jobban illik a karakterhez” – abból a szempontból is, hogy jobban hasonlít Yuri Lowenthalra, az a szinkronszínészre. Lowenthal egyébként viccesen megjegyezte, hogy az egész „a hülye arccsontjai hibája”.

Az eredeti verzió iránt ragaszkodó, vehemensebb rajongók persze korántsem békültek ki ezzel a magyarázattal, meggyőződésük, hogy a csere amiatt történt, hogy Peter Parker fizimiskája sokkal inkább hasonlítson az MCU filmekben látható Pókemberhez, vagyis Tom Hollandhoz. Ebben (mármint a hasonlóságban) egyébként van is valami, viszont most a helyzet odáig durvult, hogy a fejlesztőket és az új modellt: Ben Jordant is megfenyegették. Erre reagált most Bryan Intihar, az Insomniac kreatív rendezője: Twitterén arról írt, hogy bár nagyon örül a Pókember rajongók szenvedélyének, viszont az olyan megjegyzések, mint például „Levadászunk és megtalálunk! Azonnal javítsd ki!” egyáltalán sincsenek rendben. Még azt is megjegyezte, hogy amennyi minden történik mostanság a világban, legalább mi legyünk jók és tartsuk egymást tiszteletben.

Fenyegetések ide, vagy oda – a Marvel’s Spider-Man Remastered november 17-én lesz majd kapható a PS5 konzolok premierjével együtt.

Az eredeti Spider-Man tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu